Remedii naturale contra mahmurelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă vrei să „tai“ senzaţia de greaţă, cel mai bun leac la care poţi apela este zeama de varză
Dacă vrei să „tai“ senzaţia de greaţă, cel mai bun leac la care poţi apela este zeama de varză

Atunci când te lupţi cu nesuferita mahmureală, toată lumea îţi recomandă să bei o cafea tare. Nu e chiar ceea ce-ţi trebuie,  deoarece cafeaua deshidratează. Iată câteva leacuri antimahmureală care într-adevăr funcţionează!

Mahmureala este o stare de disconfort care apare în urma consumului de alcool. Ficatul este cel mai afectat, iar drept„răzbunare“ din partea lui te vei alege cu simptomecare mai de care mai nesuferite. Durerea de cap este aproape insuportabilă, de abia poţi să ţii ochii deschişi, iar senzaţia de greaţă nu-ţi dă pace câteva ore. Mahmureala dispare în general de la sine, dar o poţi alunga mai repede dacă recurgi la unul dintre aceste remedii.

Zeama de varză, efect garantat

Ce efect are: Dacă vrei să „tai“ senzaţia de greaţă, cel mai bun leac la care poţi apela este zeama de varză. Efectul ei este garantat întrucât are în conţinut bacterii care sunt produse în timpul procesului de fermentaţie şi care au rolul de a favoriza digestia. În plus, este îmbogăţită cu vitamina B12, ce are capacitatea de a stimula circulaţia sângelui şi astfel senzaţia de somnolenţă va dispărea.  

Cum o foloseşti. Pentru rezultate imediate este recomandat să bei câte o cană de zeamă de varză proaspătă la fiecare 2-3 ore.

Mai multe remedii eficiente găseşti pe clickpentrufemei.ro. 

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite