Probleme cu colesterolul? Scapă natural de această grijă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colesterolul este o substanţă grasă prezentă în sânge.
Colesterolul este o substanţă grasă prezentă în sânge.

Nivelul ridicat de colesterol este adesea cauzat de stilul de viaţă nesănătos, cum sunt dietele bogate în grăsimi saturate şi lipsa activităţilor fizice. Pentru că el poate duce la probleme grave de sănătate şi chiar fatale, poţi să-l stabilizezi cu remedii din natură.

Colesterolul este o substanţă grasă prezentă în sânge, care este necesară pentru funcţonarea optimă a organismului.  Alţi factori precum obezitatea, fumatul, consumul excesiv de alcool, îmbătrânirea şi anumite boli, ca diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, afecţiuni ale rinichilor sau de ficat cresc, de asemenea, riscul de nivelul colesterolului să crească.

Seminţe de coriandru

Cercetări recente au arătat că seminţele de coriandru scad nivelul de colesterol total, colesterol „rău“ şi trigliceridele. Acestea au efecte hipoglicemice şi pot fi utile în ţinerea sub control a diabetului zaharat.

Cum prepari remediul

Adaugă două linguriţe de pudră din seminţe de coriandru la o cană de apă. Fierbe amestecul şi apoi strecoară. Bea câte o cană de două ori pe zi. Poţi să adaugi lapte sau zahăr. Dacă nu ai pudră din seminţe de coriandru, poţi să foloseşti seminţe de coriandru, pe care le macini.

Află cum scapi natural de problemele cu colesterolul pe clickpentrufemei.ro. ,

Remediul antic care scade nivelul colesterolului
Scapă de migrene cu remedii naturale

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite