Plante care ţin depresia la distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indiferent că ai probleme cu insomnia, stresul sau stările de anxietate,
 uleiul extras din fructele de ienupăr le alungă.
Indiferent că ai probleme cu insomnia, stresul sau stările de anxietate, uleiul extras din fructele de ienupăr le alungă.

Natura are foarte multe remedii care te aşteaptă să le încerci. Mai ales dacă treci printr-o perioadă stresantă, anumite plante te pot ajuta să îi faci faţă cu brio.

Indiferent că vorbim despre aromoterapie sau de tratamentele naturiste, plantele au numeroase beneficii asupra organismului uman. Astfel că pot ajuta la ameliorarea anumitor probleme de sănătate până la tratarea lor completă.

Ayurvedicii folosesc plantele atât pentru psihic cât şi pentru un fizic sănătos.

Ienupărul are efecte terapeutice

Această plantă conţine o serie de uleiuri volatile ce oferă reale efecte terapeutice organismului uman. Indiferent că ai probleme cu insomnia, stresul sau stările de anxietate, uleiul extres din fructele de ienupăr anihilează aceste stări oferind un confort sporit.

Se poate consuma atât sub formă de ceai, cât şi sub formă de tinctură sau chiar boabe mărunţite ce ot fi adăugate în apa de baie pentru a îndepărta tensiunea musculară.

Folosit în aromoterapie, uleiul de ienupăr ajută la eliminarea toxinelor şi al purificarea aerului, inducând o stare de bine.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte plante sunt antidepresive!

Aşa se prepară cel mai bun somnifer natural!

La ce ajută cărbunele vegetal

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite