Fructe care te ajută să slăbeşti mai repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă te-ai decis să slăbeşti, introdu în dieta ta şi aceste fructe pentru ca reuşita să fie asigurată! Unul dintre primele alimente pe care le mănânci de obicei în caz de tulburări digestive, mărul copt, este ideal şi în cura de slăbire, pentru că îţi creşte aportul caloric cu aproximativ 85 de calorii.

Merele uşurează digestia

Aceste fructe îţi oferă mai multe avantaje: uşurează digestia, îţi suplimentează aportul de vitamine şi minerale, nu te îngraşă, au efectul unui tonic nervos natural. Mâncate cu puţin timp înainte de fiecare masă principală, merele îţi vor reduce pofta de mâncare prea mare, ceea ce te va opri să mănânci în exces.

Afinele reduc pofta de dulciuri

Toate fructele de pădure sunt indicate pentru menţinerea sănătăţii. Dintre acestea, afinele sunt indicate celor care vor să slăbească, pentru că unt bogate în fibre care prelungesc senzaţia de saţietate şi te feresc de pofta de dulciuri sau de alimente nesănătoase care îngraşă.

O ceaşcă de afine are aproximativ 83 de calorii şi-ţi accelerează metabolismul, sporind arderea de calorii. Mănâncă-le ca atare în salate de fructe, în deserturi sau sub formă de suc.

Află pe Clicksanatate.ro ce fructe te hidratează şi previn crampele musculare!

Leacuri de ajutor contra sinuzitei

Motive să donezi mai des sânge

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite