Dieta vârcolac: slăbeşti 3 kg în 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de alte regimuri alimentare, aşa-numita dieta vârcolac se bazează pe fazele lunii şi este ultimul trend în materie de regimuri de slăbit printre unele celebrităţi de la Hollywood.

Cei care au inventat această dietă au pornit de la premisa că Luna influenţează cantitatea de apă din corpurile noastre, în acelaşi mod în care duce la oscilaţia periodică a nivelului mărilor sau oceanului, datorită forţei de atracţie a ei şi a Soarelui.

Această dietă are scopul de a elimina toxinele din organism şi stimula procesul de lipoliză - descompunerea grăsimilor depozitate în celule. Astfel, ea ajută organismul să-şi folosească enzimele care sunt vitale pentru descompunerea produselor alimentare şi pentru absorbţia nutrimenţilor.

Varianta de bază a dietei vârcolac

Aşa cum sugerează şi numele, acest plan constă în repaus alimentar vreme de 24 de ore, pentru a pierde până la 3 kg. În această perioadă, poţi să consumi doar lichide, cum sunt apa, supele strecurate, sucurile de legume şi fructe. Cura se ţine în timpul Lunii Pline sau când e Lună Nouă.

Află pe clickpentrufemei.ro în ce constă varianta extinsă a dietei vârcolac

Cât de bune sunt pastilele de slăbit

Dieta daneză: slăbeşti până în 20 kg în 13 zile

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite