Dieta cu lămâie – slăbeşte 5 kg în 2 săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vrei să slăbeşti, trebuie să alegi cea mai eficientă dietă care să ofere cele mai bune rezultate. Dieta pe bază de lămâie este una dintre cele mai eficiente şi a devenit una extrem de populară.

Ţinerea unei diete poate fi o provocare pentru unele femei, dar de obicei este una simplă şi foarte eficientă. Ceea ce o face aşa de splendidă este faptul că te ajută să slăbeşti repede şi uşor, dar în acelaşi timp detoxifică organismul.

Tot ce trebuie să faci este să bei un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol în fiecare dimineaţă. Acest obicei trebuie să fie repetat în mod regulat timp de două săptămâni. După 14 zile vei fi mai subţire şi mai sănătoasă, deoarece ai eliminat toate toxinele din corp.

Lămâia este un citric bogat în vitaminele A, B, B6 şi C, dar şi în mineral precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, seleniu, sodiu, fier, în plus, conţine şi acid citric, proteine şi antioxidanţi, toate fiind substanţe nutritive necesare organismului.

Programul dietei pe bază de lămâie:

Prima dată se bea paharul cu apă şi suc de lămâie dimineaţa pe stomacul gol, dar în cantităţi diferite. Mai sunt sugerate câteva exerciţii cadio foarte eficiente, exerciţii diferite pentru fiecare zi, care vor accelera procesul de pierdere a kilogramelor.

Află pe clickpentrufemei.ro ce presupune această dietă.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite