5 alimente anticancer pe care să le introduci în dietă
0
Dietele în care predomină legumele şi fructele reduc considerabil riscul de cancer, arată studii recente. Aşadar, limitează consumul de carne şi adaugă în dietă următoarele alimente-minune!
Broccoli
Toate legumele crucifere (varza, conopida etc.) sunt alimente care previn cancerul de prostată, de sân, pulmonar şi de colon.
Totuşi, broccoli excelează la capitolul prevenire, datorită conţinutului bogat de vitamina C şi E, precum şi minerale, cum ar fi calciu şi fier.
Pentru ca leguma să-şi păstreze intacte toate proprietăţile, îţi recomandăm să găteşti leguma la abur, nu mai mult de 10 minute.
Curcuma
Curcuma este un condiment cu proprietăţi anti-cancer, mai exact rădăcina, ale cărei componente anti-cancer inhibă dezvoltarea tumorilor.
În plus, curcuma este foarte utilă pentru persoanele care se află sub tratament pentru cancer, întrucât rădăcina minimizează efectele secundare ale medicamentelor.
Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte alimente reduc riscul de apariţie a cancerului