Cum se pot trata naturist infecţiile urinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentaţia sănătoasă creşte imunitatea şi previne apariţia infecţiilor.
Alimentaţia sănătoasă creşte imunitatea şi previne apariţia infecţiilor.

Ce poate fi mai deranjant decât senzaţia de urinare frecventă însoţită şi de senzaţia de usturime? Uită acum de această problemă cu ajutorul plantelor!

Din păcate infecţiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase, pe lângă senzaţia deranjantă de a merge la baie încontinuu,de multe ori fără a urina, motiv pentru care ar trebui să acorzi o atenţie deosebită sănătăţii tale. Dacă nu vrei să apelezi la celebrele antibiotice, care de altfel sunt extrem de eficiente, poţi să încerci şi tratamentul naturist.

Infecţia urinară are la bază o inflamare la nivelul vezicii ce de cele mai multe ori este cauzată de o bacterie pe numele ei E. Coli, o bacterie lacto-pozitvă care apare în toate intestinele organelor cu sânge cald, cum este şi cazul oamenilor.

E. Coli şi infecţia urinară

În momentul în care se produce un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale, există riscul de apariţie a acestei bacterii, localizată în tractul digestiv, E. Coli se poate înmulţi destul de uşor şi repede, provocând astfel apariţia unei tulpini toxicogene.

Este important ca din alimentaţie să îi oferi organismului toate substanţele nutritive necesare pentru a menţine un sistem imunitar puternic, evitând astfel dezechilibrele ce pot apărea în organism.

Cele mai bune ingrediente ce îţi pot fi de folos în această situaţie sunt extrem de simple, uşor de găsit pe tot parcursul anului şi pline de substanţe nutritive. Şi aici ne referim la rădăcina de pătrunjel, lămâia, mierea şi uleiul de măsline.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari un leac cu lămâie pentru infecţii urinare!

Te supără artrita? Mănâncă vinete!

Alimentul perfect pentru a slăbi sănătos

Viață sănătoasăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite