Cum să ne menţinem în formă. Cinci soluţii simple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara este anotimpul în care punem pe noi cele mai puţin obiecte vestimentare, ceea ce uneori reprezintă o problemă pentru persoanele care consideră că au kilograme în plus pe care vor să le mascheze. Din acest motiv, micile trucuri pentru a ne menţine în formă şi a scăpa de calorii sunt oricând binevenite.

În mod clasic, tuturor ne este recomandat de specialişti să facem mişcare şi să avem grijă de alimentele pe care le consumăm. Modurile în care puteam reuşi să ardem din calorii sunt nenumărate, însă cele mai bune sunt considerate cele care ne sunt şi o sursă de distracţie. „Huffington Post” ne propune un număr de cinci activităţi care pot reprezenta oricând baza unui stil de viaţă sănătos

1.Drumeţii mai dese

Explorarea frumuseţilor naturii pot ajuta atât un mod de a petrece timpul lober într-un mod plăcut, dar şi o posibilă cale de a scăpa de o parte din kilogramele nedorite. Potrivit „Huffington Post” în şase minute arzi 54-55 de calorii.

2. Plimbare cu rolele

Obiceiurile pe care aveai în copilărie nu trebuie să fie lăsate deoparte la vârsta în care eşti mai mereu preocupat de locul de muncă şi activităţile din gospodărie. Pot fi pierdute până la 100 de calorii în opt minute

3.Exerciţii fizice în apă

Despre înot, specialiştii susţin că este sportul care pune în mişcare cele mai multe grupe de muşchi. Zeci de calorii pot fi pierdute în apă, prin exerciţii fizice, ceea ce recomandă sportul menţionat anterior.

4.Pescuitul

Pescuitul este asimilat cu o imagine în care o persoană stă pe scaun şi aşteaptă. Contrar acestui şablon, concentrare asupra undiţelor şi mişcările repetate sunt foarte bune pentru cei care vor să se menţină în formă.

5. Mergi la shopping

Un „sport” practicat mai ales de femei, dar care poate fi util şi plăcut şi în rândul bărbaţilor. Poate fi considerat o formă de terapie, o activitate utilă, dar şi un mod prin care faci mişcare.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite