Cele mai bune trucuri de slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă mănânci în picioare, te vei sătura mult mai greu
Dacă mănânci în picioare, te vei sătura mult mai greu

Ai declarat război kilogramelor în plus, dar parcă toate poftele te năpădesc şi rezultatele se lasă mult aşteptate? Nu te da bătută! Sfaturile noastre te vor ajuta să păcăleşti foamea şi să zâmbeşti mulţumită atunci când te urci pe cântar.

Tentaţiile care ne fac să nu mai încăpem în rochia preferată sau care ne dau sănătatea peste cap se găsesc la tot pasul, indiferent de numele pe care-l poartă sau de forma cu care ne încântă ochii. Din fericire, putem să ne strâmbăm în faţa ispitelor cu ajutorul unor trucuri menite să pună pofta-n cui.

1. Chiar dacă pare greu de crezut, nu trebuie să renunţi la mâncare ca să ajungi la greutatea dorită. Dimpotrivă, respectă un ritual strict cu cinci mese pe zi: trei principale şi două gustări. Dacă sari peste acest program, te vei simţi lipsită de energie şi vei avea tendinţa să mănânci mai mult.

2. Taie mâncarea în bucăţi mici, pentru că astfel îţi vei potoli foamea mult mai repede şi următoarea masă o vei lua mai târziu.

3. Conform unui studiu britanic recent, este indicat să mănânci încet, deoarece digestia îţi va fi mai bună şi nu va apărea senzaţia de balonare. Pune tăcâmurile pe masă după fiecare îmbucătură, trage aer în piept şi apoi continuă să te ospătezi.

Dacă mănânci în picioare, te vei sătura mult mai greu. De aceea, încearcă să-ţi iei pauză de masă şi să mănânci liniştită.

5. Când foamea îţi dă târcoale, ai tendinţa să consumi primul aliment pe care-l vezi în frigider. Prin urmare, ca să te pui la adăpost de această pornire firească, depozitează mâncarea nesănătoasă cât mai în spate, în zone puţin vizibile.

6.Bea un pahar cu apă dimineaţa, pe stomacul gol, şi în timpul zilei, cu o oră înainte de fiecare masă. Aceasta îmbunătăţeşte digestia şi accelerează arderile.

7. Apa nu are calorii, reduce apetitul şi stimulează eliminarea toxinelor. În mod normal, aportul necesar de lichid este de 40 ml/kilocorp/zi. Exemplu: 60 kilograme x 40 ml = 2.400 ml. Dacă eşti la dietă, poţi să creşti consumul de apă cu încă jumătate de kilogram. De obicei uiţi să te hidratezi? Ţine o sticla cu apă la vedere şi încearcă s-o goleşti până seara.

8. Ca să te detoxifici, pe lângă apă, poţi bea ceaiuri neîndulcite, lapte degresat şi poţi mânca ciorpe şi supe de legume.

9. Băut cu înghiţituri mici, cel puţin o cană în fiecare zi, ceaiul verde alungă pofta de dulce, umple stomacul şi stimulează arderile. Este indicat să nu-l îndulceşti.

10. Produsele de patiserie şi cele de tip fast-food sunt adevărate bombe calorice şi stârnesc apetitul. Dacă pleci la drum lung şi vrei să mănânci în maşină sau pe tren, încearcă să le înlocuieşti cu biscuiţi din cereale integrale, morcovi şi fructe uscate.

Descoperă celelalte trucuri de slăbit pe clickpentrufemei.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite