Ce să îți comanzi de la McDonald's atunci când încerci să slăbești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși consumul de fast-food poate părea mai degrabă un impediment decât un ajutor în lupta cu kilogramele în plus, nu trebuie să-ți fie teamă să ieși la un restaurant fast-food, trebuie doar să știi ce să comanzi, relatează NY Post.

Poți să slăbești și dacă mănânci un hamburger. Foto: shutterstock (Arhivă)
Poți să slăbești și dacă mănânci un hamburger. Foto: shutterstock (Arhivă)

Folosind aceleași reguli pe care le-ai folosi oriunde altundeva - proteine slabe, legume și consum moderat - vei fi uimit cât de bine te poți descurca, a explicat un expert. 

Dieteticianul Kristen Carli a dezvăluit ce îți poți comanda de la de la McDonald's chiar și atunci când vrei să pierzi în greutate. 

Conform dieteticianului, poți comanda la prânz un burger, cu o porție de felii de mere și un ceai neîndulcit cu gheață. 

Alegerea unui burger obișnuit, cum ar fi un hamburger sau un cheeseburger de la McDonald's, oferă proteine și o parte din carbohidrați fără excesul de calorii din brânză sau maioneză", a spus ea. 

Alegerea feliilor de măr ca garnitură oferă fibre. Dacă alegi un ceai neîndulcit, băutura ta nu conține calorii și te ajută să rămâi hidratat. Această masă oferă un echilibru excelent de proteine, carbohidrați și fibre, ceea ce te poate ajuta să te menții satisfăcut în timp ce îți gestionezi aportul caloric", a explicat profesionistul. 

Această masă are doar 250 de calorii și conține 12 grame de proteine. 

Feliile de măr în loc de cartofi prăjiți - și ceaiul neîndulcit în loc de suc - transformă această masă în ceva de-a dreptul sănătos. 

Doar asigură-te că nu adaugi în hamburger brânză, maioneză și altele de acest fel, a recomandat Carli - limitează-te la ceapă, murături și ketchup. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite