Băutura care te ajută la slăbit. Românii nu obișnuiesc să o consume prea des

0
Publicat:

Această băutură a fost utilizată cu succes acum aproximativ 10 ani de milioane de femei, care au observat efecte pozitive remarcabile. Românii însă nu obişnuiesc să o consume prea des, deşi are rezultate uimitoare. 

Ceaiul verde cu lapte ajută la topirea kilogramelor acumulate în exces FOTO Shutterstock
Ceaiul verde cu lapte ajută la topirea kilogramelor acumulate în exces FOTO Shutterstock

Nu este necesar să urmezi diete stricte atunci când o consumi. Este suficient să eviți consumul excesiv de alimente și să încerci să iei cina cu 3-4 ore înainte de culcare, relatează Antena 3 Conform sursei citate, într-un interval de 6-8 săptămâni este posibil să slăbești 10-12 kilograme.

Băutura cu efecte extraordinare pentru pierderea în greutate este ceaiul cu lapte. Acesta reduce pofta de mâncare, îmbunătățește starea de spirit și ajută la eliminarea retenției de apă din organism.

Cum se prepară

Se prepară folosind ceai verde și lapte. Dacă nu îți place ceaiului verde, poți folosi și ceai negru, dar s-a dovedit că ceaiul verde este mai eficient în acest caz.

Pentru preparare, poți utiliza lapte cu un conținut de grăsime de maximum 3% sau poți adăuga lapte în apa clocotită.

Este important să eviți adăugarea de zahăr, altfel efectul benefic se poate inversa.

Datorită combinației de ingrediente, ceaiul cu lapte furnizează organismului oligoelemente utile, având efect tonic, diuretic și calmant. 

De asemenea, pentru hidratare, atunci când consumi ceai cu lapte, este important să bei și aproximativ 1,5 - 2 litri de apă pe zi.

Gustul ceaiului cu lapte poate fi îmbunătățit adăugând condimente benefice pentru arderea grăsimilor, cum ar fi piperul, mierea (în cantitate de maximum 5 grame pe zi), ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele.

De asemenea, există un aliment pe care poți să îl consumi fără limită și carete ajută să slăbești. Dr. Mihaela Bilic a spus care este alimentul care face minuni la siluetă.

Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”, spune nutriționistul. Mai mult decât atât, poate fi consumată oricând și în orice cantitate, anunță doctorulzilei.ro

„Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Produse lactate cu mult zer

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, medic nutritionist, pe pagina sa de Instagram.  

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite