Bărbaţi la dietă. Cum au slăbit Virgil Ianţu, Zoli Toth şi Adrian Despot?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Despot la antrenament FOTO Arhivă Personală
Adi Despot la antrenament FOTO Arhivă Personală

Ce au în comun aceşti domni bine în afară de aplecarea către o muzică de calitate? Predilecţia către un stil de viaţă sănătos. Noi am vorbit cu cei trei muzicieni despre schimbările pe care le-au adus în dieta lor şi-am aflat care sunt paşii către o formă fizică de invidiat.

N-aveau nevoie de o transformare fizică radicală.  Cu toate acestea, atât Virgil, cât şi Zoli şi Adrian au căzut de acord că un cântăreţ trebuie să fie la fel de „fit“ ca un atlet de cursă lungă. Au apelat, aşadar, la acelaşi program de nutriţie şi antrenament, LIMITLESS, şi ne-au dezvăluit şi nouă câteva reguli ale acestuia. Partea de alimentaţie, bunăoară, presupune trei mese principale - mic dejun, prânz şi cină - şi două gustări. 

Atenţie, însă! Dietele diferită în funcţie de sex şi nu numai, ele nefiind universal valabile, ci personalizate pentru necesităţile fiecăruia: slăbire, tonifiere sau definire musculară.

Citeşte despre programele de slăbit ale vedetelor, cât şi exemplele lor de mese principale în revista OK! şi acum pe okmagazine.ro!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite