Articol publicitar

Avertisment cardiacilor! Căldura acutizează problemele cardiovasculare!

0
0
inima

Vara aceasta a început în forţa cu temperaturi caniculare, umidate crescuta care pot afecta şi da o senzaţie de discomfort şi pentru un organism sănătos. Cei mai afectaţi de căldură sunt bebeluşii, copii mici, bătrânii şi persoanele cu afecţiuni cronice cum sunt şi cele cardiovasculare.

Organismul are capacitatea de a-şi regla temperatura corpului prin transpiraţie şi dilatarea vaselor de sânge. Prin dilatarea vaselor de sânge inima va trebui să bată mai repede pentru ca tensiunea arterială să nu scadă dramatic.  Pentru cardiaci aceasta reprezintă un efort suplimentar al inimii şi în plus majoritatea tratamentelor medicamentoase trebuie asociate cu diuretice care pot duce la desidratare. Astfel pot apărea complicaţii la pacienţii cardiaci.

În ajutorul cardiacilor vine o echipă de cercetatori de la Oradea care au realizat un supliment alimentar brevetat AntioxiVita, medaliat cu medalia de Aur la Salonul Internaţional de Inventică de la Varşovia IWIS în 2011, care este recomandat pentru prevenţia dar şi tratarea mai multor afecţiuni. Este natural, conţine antioxidanţi din mai multe soiuri de struguri care acţioneaza foarte eficient la nivelul întregului sistem cardiovascular. Probabil nu din întâmplare şi în Biblie sângele lui Iisus este reprezentat de vinul roşu, un semn că anumite substanţe din struguri au rol proctector al sistemului cardiovascular.

phenalex

Din studiile lor au evidenţiat că acest produs natural, AntioxiVita, este eficient în scăderea  colesterolului LDL sangvin cât şi cel depus pe vasele de sânge sub forma de ateroame, pentru normalizarea trigliceridelor, pentru reglarea tensiunii arteriale. Este ideal în recuperarea după o intervenţie chirungicală la nivelul cordului, după un accident vascular cerebral chiar şi pentru persoanele care suferă de varice, ajutând la refacerea vaselor de sânge şi astfel asigurând organismului o bună funcţionare a întregului sistem cardiovascular. Eficienţa produsului este combinată şi cu un mod uşor de administrare, o singură doză zilnică, în funcţie de greutatea corporală a persoanei, luată după o masă principală în cure de 60-90 zile.  

AntioxiVita este un produs natural, sub forma lichidă, fără înduclitori, fără conservanţi, se poate administra împreună cu un tratament medicamentos fără a avea contraindicaţii.

Producătorul se mândreşte cu AntioxiVita, acesta fiind un produs 100% natural 100% românesc şi medaliat cu Aur şi premii speciale la nivel internaţional.

Acest produs miraculos, demunit astfel de majoritatea consumatorilor de până acum, este un adevărat aliat şi în alte afecţiuni. Este recomandat de asemenea diabeticilor, persoanelor cu probleme hepatice, digestive, etc

AntioxiVita a ajuns în numeroase farmacii şi magazine naturiste din ţară şi străinătate. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul firmei producătoare www.phenalex.ro

Viață sănătoasă


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri