Albirea dinților acasă, cu doar două ingrediente la îndemâna oricui. Schimbările se văd șapte zile

0
Publicat:

Albirea dinților se poate face nu doar cu tratamente speciale, ci și cu soluții naturiste. Click! recomandă o reţetă naturală de albire a dinţilor, care poate fi preparată și utilizată, simplu, acasă.

Există mai multe soluții pentru albirea dinților. FOTO Shutterstock
Există mai multe soluții pentru albirea dinților. FOTO Shutterstock

Este vorba despre un remediu natural, ușor de folosit, care dă rezultate în doar șapte zile .

Coaja de portocală și frunza de dafin

Dacă nu știai, coaja de portocală și frunza de dafin te pot ajuta într-adevăr să îți albești dantura. Coaja de portocală trebuie să să fie tocată mărunt. La fel și frunza de dafin. Se amestecă și de aplică pe dinți, lăsându-le să acționeze 5-7 minute, apoi se clătește cavitatea bucală cu apă caldă.

Aplicând acest amestec o dată pe zi, timp de șapte zile, vei observa că dinții tăi sunt mai albi. De asemenea, vei simți și o aromă plăcută în gură.

Ulei de măsline și oțet de mere

O altă metodă prin care îți poți albi dinții acasă este amestecul de ulei de măsline și  oțet de mere

Citește în Click! în ce proporții se combină aceste ingrediente și cum se utilizează acest amestec!

Amintim că și bicarbonatul de sodiu are proprietăți naturale de albire, motiv pentru care este un ingredient popular în pasta de dinți comercială. Iar, dacă îl combini acasă cu zeamă de lămâie, vei obține rezultate vizibile.

Trebuie doar să adaugi câteva picături de zeamă de lămâie la o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, amesteci până când conținutul capătă consistența unei paste, ușor aplicabilă, și vă spălați cu ea pe dinți.

Stomatologii avertizează însă că, în unele situații, există un risc real de deteriorare severă şi permanentă a dintelui sau gingiei. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite