Un englez îi învaţă pe străini cum să cucerească româncele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanicul care a realizat „ghidul“ este îndrăgostit de o româncă FOTO Shutterstock
Britanicul care a realizat „ghidul“ este îndrăgostit de o româncă FOTO Shutterstock

Din postura străinului implicat într-o relaţie cu o româncă, un britanic a postat pe site-ul men-advice.net un mic îndrumar pentru bărbaţii dornici să câştige inima unei femei pentru care, consideră el, chiar merită să faci efortul de a ţine cont de anumite obiceiuri şi superstiţii locale.

„Trebuie să fii conştient de faptul că a fi împreună cu o tânără româncă îţi oferă ocazia unei experienţe unice care s-ar putea să te pună la încercare, dar osteneala nu va fi în van.

Există anumite superstiţii şi lucruri pe care le înveţi şi de care devii conştient abia după ce petreci o lungă perioadă de timp în compania unei românce. Acest articol încearcă să informeze asupra câtorva modalităţi interesante prin care o poţi face fericită şi impresiona în acelaşi timp“, scrie britanicul amorezat pe men-advice.net 

1. Îmbracă-te la patru ace

Româncele sunt curtate, de regulă, de bărbaţi atrăgători şi bine îmbrăcaţi, pentru că în cultura lor se pune preţ pe modul în care o femeie sau un bărbat se prezintă în societate din punct de vedere vestimentar.

2. Ar fi bine să ai casa ta

De obicei, o româncă locuieşte în casa părinţilor. Poate că ţi se va părea amuzant, dar adevărul este că românilor le pasă foarte mult de familie şi, de cele mai multe ori, rămân acasă până în momentul în care se căsătoresc. Aşa că dacă vei avea un loc al tău, ea va aprecia acest lucru pentru că astfel veţi putea petrece mai mult timp singuri. 

3. Învaţă româna

Ţinând cont de faptul că cele mai multe dintre tinerele românce educate vorbesc engleza şi franceza, atunci ai putea să faci şi tu efortul de a-i învăţa limba. Aşa îi vei arăta că apreciezi faptul că ea cunoaşte limba ţării în care te-ai născut şi că eşti interesat cu adevărat de cultura ţării ei. 

4. Fii romantic

Să le oferi flori, iată un gest cu o încărcătură romantică deosebită pentru românce. Se va simţi feminină şi preţuită. În România, consider că oferirea florilor este mai apreciată decât în multe părţi ale lumii. Probabil şi din cauza faptului că românii sunt foarte legaţi de natură.

5. Florile trebuie să aibă număr impar

Conform unei superstiţii locale, florile se cumpără în număr par numai la înmormântări. Astfel că nu face greşeala să-i duci un buchet cu 22 de trandafiri pentru că asta este vârsta pe care o împlineşte. Fii atent să cumperi mereu un număr impar de flori.

6. Fii punctual

Româncele devin rapid stresate atunci când iubitul nu soseşte la timp la cină. Aşa că mai bine dă-i un telefon atunci când realizezi că este posibil să întârzii, un gest elementar de politeţe. Reţine că o poţi scoate din sărite dacă ea munceşte să pregătească masa, iar tu ajungi târziu. Rişti să nu mai gătească niciodată pentru tine.

7. Ai grijă de portofel

O să-i pară foarte rău pentru tine dacă îţi pierzi portofelul, dar nu neapărat pentru că ai rămas fără bani, ci pentru că în România este o adevărată tragedie atunci când îţi dispare portofelul. Cel mai bine ar fi să ai la îndemână două portofele sau să nu-i spui nimic dacă ţi se întâmplă aşa ceva.  

8. Învaţă să o scapi de deochi

La români există superstiţia că o femeie bătrână poate deochia o tânără frumoasă. Atunci când prietena ta se trezeşte din senin cu o durere de cap sau ameţeşte după ce o bătrână s-a uitat insistent la ea, asta înseamnă că a fost blestemată. Cel mai bine este să-i faci un masaj, iar pentru a îndepărta energiile negative ar fi bine să rosteşti o rugăciune pe care o vei învăţa de la ea.

9. Fii îndemânatic

Cei mai mulţi europeni ştiu să mânuiască un topor. Prin urmare, dacă vrei să impresionezi o româncă ar trebui să te pricepi la tăiat lemne pentru un grătar sau pentru a încălzi o cameră dotată cu sobă.

10. Controlează focul

Eşti cu adevărat bărbat în ochii ei atunci când ştii să aprinzi focul pe vreme ploioasă sau când ninge. Probabil că apreciază atât de mult acest talent pentru că arată că eşti un supravieţuitor.
 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite