Momentele în care bărbaţii regretă că au făcut sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toţii ne-am dori uneori să dăm timpul înapoi ca să schimbăm o alegere nu tocmai fericită, adeseori în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Chiar dacă mai rar decât femeile, bărbaţii au şi ei momente în care ajung să regrete amarnic faptul că s-au lăsat duşi de val şi au făcut sex sau au încercat să facă sex într-o anumită împrejurare.

Un sondaj realizat de publicaţia Men’s Health a scos la iveală momentele în care bărbaţii au regretat cu adevărat faptul că au făcut sex. Participanţii care au răspuns chestionarului au relatat propriile experienţe sexuale care şi-ar fi dorit să nu aibă loc, cinci dintre ele fiind reprezentative pentru cele mai multe răspunsuri oferite în cadrul experimentului.

Linia subţire dintre iubire şi prietenie  

„Am avut o prietenă care se despărţise de iubitul ei în perioada în care şi eu treceam printr-o perioadă dificilă după o despărţire. Adesea vorbeam ore în şir despre cât de singuri şi nefericiţi eram, iar într-un final am ajuns să facem sex de câteva ori. După aceea relaţia dintre noi a devenit extrem de confuză, mai ales că ea mi-a mărturisit că începuse să se îndrăgostească de mine. Nu am ştiut ce să spun şi am început să râd nervos, aşa că ea s-a simţit jignită şi s-a supărat. Prietenia noastră s-a destrămat, iar eu mă simt şi în ziua de azi un cretin pentru că am făcut-o să sufere“, a mărturisit Joe în cadrul sondajului.

Prins cu pantalonii în vine

„Mă întâlneam de puţin timp cu o femeie care locuia la vreo oră de mers cu maşina de mine, aşa că ne vedeam mai ales când mergeam să rezolv treburi profesionale în zonă. Într-o seară  mă apropiam de locul unde locuia şi i-am dat un sms în care o întrebam dacă pot să trec pe la ea pe acasă. Mi-a spus că pot veni, dar când am ajuns la uşă nu mi-a răspuns. Era uşa deschisă, aşa că am intrat şi m-am gândit să-I fac o supriză. M-am dezbrăcat şi am strigat-o. Imediat am auzit vocea unui adolescent care cobora scările. Habar nu aveam că are un fiu. Mi-am strâns hainele în viteză şi am fugit gol din casă, m-am aruncat în maşină şi dus am fost. Dacă aş fi ştiut că are un copil în casă, în viaţa mea nu mi-ar fi stat gândul la sex“, a rememorat Gary.

Prietenie distrusă de sex

M-am încurcat cu fosta iubită a unui bun amic. Ştiam că este o idee proastă, dar era atât de sexy şi m-am gândit că dacă nu vom face paradă cu chestia asta, totul o să fie în regulă. În cele din urmă, după câteva luni de relaţie, ea a început să vorbească din nou cu prietenul meu şi cu prima ocazie în care s-au certat, i-a spus că s-a culcat cu mine. Amicul meu a fost devastat şi furios în ultimul hal pe mine, ceea ce este de înţeles. Ce puteam să spun în apărarea mea? Acum s-au rezolvat lucrurile între noi, dar dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu m-aş mai culca cu ea, a povestit Alex.

Sex fără obligaţii şi multă suferinţă 

„În facultate am început să mă văd cu o fată, am făcut sex de câteva ori, apoi am avut impresia că ea vrea o relaţie mai serioasă. Se supăra dacă ieşeam fără ea vineri seara, dacă nu-i dădeam un sms când mă întorceam de undeva sau dacă nu-I răspundeam la mesaje. Îmi plăcea de ea, dar aveam doar 18 ani şi nu-mi doream o relaţie serioasă. Ar fi trebuit să fiu corect cu ea şi să-I spun asta, dar în schimb am început să nu-i mai răspund la telefon sau la sms-uri, deşi locuiam în acelaşi cămin. După câteva luni, un amic mi-a spus că era foarte furioasă pe mine, că suferea, iar eu mă simt şi acum îngrozitor de vinovat de câte ori o văd întâmplător sau mai observ ce postează pe Facebook“,  a explicat Steve.

Sexul cu şefa dăunează grav carierei 

Un alt motiv a fost expus de Harry, care a ajuns să se culce cu şefa lui, la primul loc de muncă pe care l-a avut după terminarea facultăţii. „A doua zi după ce am făcut sex, la birou, ea nu s-a mai uitat la mine şi nu mi-a adresat nici un cuvânt. Din acel moment relaţia noastră de la locul de muncă a devenit de-a dreptul ciudată, mă simţeam aiurea în prezenţa ei şi ea avea aceleaşi sentimente în ceea ce mă priveşte. Practic, această  experienţă sexuală mi-a distrus prima experienţă profesională. Acum lucrez în altă parte şi niciodată nu am mai repetat greşeala făcută“, s-a confesat Harry.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite