Tratamente ciudate de înfrumuseţare la care apelează celebrităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de aspectul fizic fără cusur al vedetelor se ascund nu numai operaţii estetice de zeci de mii de dolari, ci şi trucuri cosmetice ieftine. Halle Berry, Catherine Zeta-Jones şi Scarlett Johansson se numără printre frumoasele de la Hollywood care au descoperit beneficiile unor tratamente clasice destul de neobişnuite

Catherine Zeta-Jones

Actriţa a dezvăluit într-un interviu că ronţăie mere după fiecare masă ca să-şi cureţe dantura, iar periodic se freacă pe dinţi cu pulpă de capşune ca să-i albească. Ce-i drept, zeama de căpşună şi de măr conţine acid malic, substanţă astringentă care poate îndepărta petele sau alte impurităţi.

Eva Longoria

Actriţa se mândreşte cu tenul neted şi luminos. Secretul ei constă în folosirea unei creme pe bază de placentă, enzime, vitamine şi anti-oxidanţi, un amestec miraculous care ajută la stimularea producţiei de colagen şi are proprietăţi hidratante. Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, este la rândul ei fană a cremelor cu extract de placentă. 

image

FOTO Cinemagia

Halle Berry

Talentata actriţă susţine că ţine celulita sub control cu ajutorul unui remediu uşor de preparat acasă. Halle Berry adaugă zaţ de cafea în gelul de duş şi îţi masează coapesele. Zaţul acţionează ca un exfoliant şi, de asemenea, stimulează circulaţia sângelui.

image

FOTO Cinemagia

Scarlett Johansson

Declarată de nenumărate ori cea mai frumoasă femeie din lume, Scarlett se spală pe faţă cu oţet din cidru de mere şi se pare că asta o ajută să-şi păstreze tenul luminos şi curat.
"M-am interesat în legătură cu produsele naturiste şi am descoperit că oţetul obţinut din cidru de mere este foarte eficient. Folosit ca tonifiant poate fi destul de agresiv pentru ten, dar funcţionează pentru persoanele care au pete pe faţă", a explicat actriţa.   

Scarlett Johansson Reuters

FOTO Reuters

Sandra Bullock

Vedeta foloseşte un medicament destinat rezolvării altor probleme pentru a scăpa de pungile de sub ochi. Este vorba despre crema pentru hemoroizi, alifie care face adevărate miracole în cazul inesteticelor umflături de sub ochi. Se pare că Sandra a aflat pe propria piele că această cremă reduce inclusiv ridurile. Dermatologii avertizează, totuşi, că ar trebui să utilizăm o cremă special creată pentru zona sensibilă din jurul ochilor. 

image

FOTO Cinemagia

Teri Hatcher

Protagonista celebrului serial "Neveste disperate" dă gata câte o sticlă de vin, dar numai pentru că aşa crede că îşi poate menţine pielea catifelată şi hidratată. Vedeta toarnă vinul în apa de baie convinsă că antioxidanţii pe care îi conţine licoarea bahică o menţin în formă.   

image

FOTO Cinemagia

Cindy Crawford

Fostul topmodel îşi menţie tenul hidratat şi neted cu ajutorul laptelui, pe care-l pulverizează pe faţă. Vedeta foloseşte un amestec de trei părţi apă şi una de lapte şi  se pare că reţeta dă rezultate în cazul ei. Explicaţia este logică: laptele este plin de minerale, proteine şi calciu, nutrienţi esenţiali pentru îngrijirea pielii.

image

FOTO Cinemagia

Citiţi şi: 

De ce au nevoie bărbaţii de alte cosmetice decât femeile

7 sfaturi de care să ţii cont atunci când îţi alegi produsele cosmetice

Femeile se simt cele mai urâte luni, iar companiile de frumuseţe se folosesc de această informaţie

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite