Sandra Bullock, Katy Perry, Justin Timberlake şi serialul „Glee“, printre nominalizaţii la Premiile People’s Choice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra
Bullock, la gala Premiilor People’s
Choice din 2013 FOTO AFP
Sandra Bullock, la gala Premiilor People’s Choice din 2013 FOTO AFP

Serialul muzical american de televiziune „Glee“ a primit cele mai multe nominalizări la Premiile People’s Choice, la opt categorii diferite, în timp ce actriţa Sandra Bullock şi cântăreţii Katy Perry şi Justin Timberlake au primit fiecare câte cinci nominalizări, scrie „Reuters“.

Serialul american „Glee“, difuzat pe canalul Fox, a strâns opt nominalizări pentru show-ul anual People’s Choice, spectacol care acoperă domeniul muzicii, al filmului şi televiziunii şi care precede gala Premiilor Oscar.

„Glee“ a primit nominalizări la categoria cel mai bun serial de comedie de televiziune, în timp ce actorii principali, Chris Colfer, Darren Criss, Jane Lynch şi Lea Michele au fost nominalizaţi în cadrul secţiunii de cel mai bun actor de comedie. Recunoştinţa fanilor în ceea ce priveşte serialul american vine la mai bine de patru luni după ce unul dintre cei mai importanţi actori din cadrul show-ului, Cory Monteith, a murit în urma unei supradoze de heorină şi alcool, în Vancouver, ducând astfel la o întârziere a filmărilor. Producătorii şi colegii de platou şi-au luat rămas-bun de la acesta printr-un episod special difuzat luna trecută.

Pe de altă parte, Sandra Bullock a fost nominalizată la categoriile cea mai bună actriţă de film, cea mai bună actriţă într-o dramă, cea mai bună actriţă într-o comedie. Mai mult, a intrat în cursa pentru cel mai bun rol pentru interpretarea din filmul SF „Gravity“, în care joacă alături de George Clooney, precum şi pentru reprezentaţia alături de Melissa McCarthy din comedia „The Heat“.

La categoria muzicală, Katy Perry a fost nominalizată pentru cel mai bun artist de sex feminin, iar „Roar“, piesa acesteia, a intrat în categoria nominalizărilor pentru cel mai bun cântec şi cel mai bun videoclip. Nu doar Perry a primit multe nominalizări, Justin Timberlake, care şi-a lansat albumul „The 20/20 Experience“, după o pauză de cinci ani, a fost inclus la categoriile cel mai bun artist de sex masculin, cel mai bun artist pop şi R&B, cel mai bun album şi cel mai bun cântec, cu piesa „Mirrors“.

La categoria film, peliculele „Fast & Furious 6“, „Iron Man 3“, „Star Trek Into Darkness“, „Despicable Me 2“ şi „Monsters University“ au fost incluse la categoria cel mai bun film. Jennifer Aniston, Robert Downey Jr., Hugh Jackman, Melissa McCarthy şi Channing Tatum au fost şi ei nominalizaţi pentru categoria actorilor.

Spectacolul va fi difuzat, pe opt ianuarie, de reţeaua CBS şi va fi găzduit de Beth Behrs şi Kat Dennings, starurile din serialul de comedie „2 Broke Girls“. Organizatorii celei de-a 40-a gală a People’s Choice aşteaptă aproximativ 160 de milioane de voturi pentru desemnarea câştigătorilor.

People’s Choice este singura gală în care câştigătorii fiecărei categorii sunt desemnaţi exclusiv prin voturile publicului şi al fanilor artiştilor nominalizaţi, care vor putea fi acumulate începând cu cinci decembrie. Ceremonia va avea loc pe opt ianuarie, în Los Angeles, şi va culmina cu mult râvnitele Premii Oscar, care vor fi decernate pe doi martie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite