Vodafone a lansat „Cartela Banii Înapoi”

0
Publicat:

Vodafone a lansat „Cartela Banii Înapoi”, un nou produs preplătit prin care, la fiecare reîncărcare a Cartelei Vodafone cu minimum 6 euro credit, utilizatorul primește înapoi valoarea reîncărcată în aplicația My Vodafone. Suma returnată este dublată dacă utilizatorul face reîncărcarea din aplicație.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Banii astfel acumulați pot fi gestionați în aplicația My Vodafone, unde utilizatorul poate emite vouchere pe care le poate folosi ulterior pentru achiziții în Cartela Shop. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă de produse disponibile pe Cartela Shop, de la telefoane, gadgeturi, electronice, electrocasnice mici, dispozitive conectate pentru locuință, aspiratoare robot și trotinete electrice, la televizoare, ceasuri inteligente și articole promoționale.

La acumularea a minimum zece euro, clientul poate solicita emiterea voucherului în aplicația My Vodafone. Voucherele au o valoare predefinită de 10, 20, 30, 40 sau 50 de euro. În funcție de numărul de reîncărcări și de valoarea acumulată, clienții pot emite mai multe vouchere.

Voucherele nu pot fi cumulate, au o valabilitate de 30 de zile de la emitere și pot fi folosite exclusiv online în Cartela Shop pentru achiziția de gadgeturi și articole promoționale, în limita stocului disponibil. De exemplu, dacă ai emis două vouchere: unul în valoare de 10€ și altul de 20€, le poți folosi doar separat pentru două achiziții diferite.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite