Samsung Galaxy S4 vândut de Google ar putea avea un concurent neaşteptat. HTC One, următorul telefon cu Android pur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HTC One ar putea veni în curând cu Android pur. FOTO The Verge
HTC One ar putea veni în curând cu Android pur. FOTO The Verge

Samsung Galaxy S4 ar putea să nu mai fie singurul smartphone de top cu Android pur, ci HTC One ar putea căpăta o versiune de Android nemodificată de către HTC. Deocamdată este un zvon, dar cel care îl lansează a preconizat că Google va prezenta Samsung Galaxy S4 cu Android pur şi a avut dreptate.

Samsung Galaxy S4 cu Android nemodificat a fost prezentat la evenimentul Google I/O din urmă cu o săptămână. În loc să fie un dispozitiv Nexus, Google a preferat să păstreze numele şi construcţia, dar să-i schimbe sistemul de operare. Acum, The Verge raportează că HTC One ar putea avea parte de acelaşi tratament. Acest lucru ar putea spori vânzările terminalului.

În prezent, HTC One are o interfaţă creată de HTC şi denumită Sense 5.0, cu Blinkfeed care aduce actualizări din reţelele sociale şi ştiri. Totuşi, Google ar putea demara acelaşi parteneriat pe care îl are cu Samsung şi să instaleze pe HTC One Android pur şi să vândă telefonul prin magazinul său. Acest zvon vine pe fondul ştirii conform căreia HTC One a fost cumpărat în 5 milioane de unităţi, o performanţă pentru producătorul taiwanez.

Russel Holly, redactor Geek.com, este cel care a lansat zvonul cu HTC One. El susţine că modelul de vârf al HTC ar veni cu Android 4.2.2 Jelly Bean şi lansarea s-ar produce în SUA, în primă fază. Dacă se dovedeşte a fi adevărată povestea, atunci e o revenire a vremurilor de glorie dintre Google şi HTC. Primul telefon cu Android a fost lansat de către HTC şi la fel primul model din seria Nexus (HTC Nexus One).

HTC One este unul dintre cele mai lăudate dispozitive cu Android, datorită faptului că are o carcasă din metal, în stilul celei folosite de Apple pentru iPhone 5. Apoi, HTC One a impresionat prin faptul că are o cameră de doar 4 megapixeli şi foloseşte tehnologia ultrapixelilor, după cum îi denumeşte HTC.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Află mai multe despre HTC One:

VIDEO Cu HTC One nu trebuie să fii „gropar“ pentru a găsi informaţiile necesare, susţine HTC într-o reclamă

Taiwanezii au reuşit să vândă 5 milioane de smartphone-uri HTC One

Numărul de smartphone-uri HTC One produse se va dubla luna această, mulţumită „cererii crescute“

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite