Articol publicitar

Ofertă specială O2keys.com: Achiziţionaţi sistemul Windows 10 pentru doar 8,58 €

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calculatorul sau laptop-ul dumneavoastră are instalat un sistem de operare lent? Încă mai primiţi informări de update al securităţii al PC-ului deşi sistemul are o variantă învechită? Atunci este timpul să faceţi un update către un sistem de operare mai rapid şi mult mai sigur precum Windows 10.

Completaţi Windows 10 cu suita Ms Office corespunzătoare şi calculatorul sau laptop-ul dumneavoastră va avea toate elementele necesare! Faceţi upgrade astăzi pentru a putea beneficia de un sistem Windows mai performant şi mai sigur pentru PC-ul dumneavoastră la un preţ special, din cadrul magazinului online O2keys.com, bucurându-vă astfel de promoţiile software-urilor disponibile în ofertă.

De ce să faceţi trecerea către sistemul de operare Windows 10?

Windows 10 reprezintă viitorul sistemelor de operare şi spre deosebire de orice altă variantă mai veche de sistem de operare, oferă multitasking îmbunătăţit iar în acest fel puteţi face mai multe lucruri simultan. Odată cu instalarea Windows 10 o veţi primi şi pe Cortana, propriul asistent virtual Windows ce va îndeplini orice sarcină doar pe baza unei comenzi vocale. Veţi observa astfel că Windows 10 este mai eficient şi nu mai trebuie amânată actualizarea acestuia.

Promoţia Keysoff.com la cheile de licenţă

Faceţi upgrade la Windows 10 chiar acum la un preţ incredibil, beneficiaţi de promoţia la software-uri şi suitele Office compatibile ce sunt de asemenea la un preţ redus. Dacă le veţi comanda împreună ca şi pachet, veţi scuti timp şi bani având în vedere că oferă o instalare mai rapidă pe computer sau laptop, la un cost mai mic. 

  • Extra reducere de 42% pentru Windows 10 folosind codul-cupon: BR42.
  • Extra reducere de 57% pentru suita Office 2016 folosind codul-cupon: BR57
  • Extra reducere de 55% pentru alte serii de produse MS Office, folosind codul- cupon: BR55

Cum pot fi costurile atât de mici? Ce trebuie să ştiţi despre aceste oferte?

  • Este important să ştiţi că există două tipuri de licenţe. Cele comerciale, ce pot fi achiziţionate şi direct de pe Microsoft Webshop şi cele de tip OEM (Original Equipment Manufacture) – ce reprezintă licenţe originale. În ceea ce priveşte funcţionalitatea lor, ambele versiuni vor face acelaşi lucru.
  • Cheile de software reutilizabile pot fi vândute complet legal în Uniunea Europeană conform unei hotărâri a Curţii Europene de Justiţie
  • Cu toate acestea, există o diferenţă la partea de usport şi utilizare între cele două versiuni. Versiunea comercială poate fi utilizată pe mai multe calculatoare sau laptopuri în acelaşi timp, în timp ce versiunea OEM este legată de hardware-ul pe care a fost activate licenţa prima dată.
  • Magazinul online O2keys.com comercializează licenţe de tip OEM. Acestea au fost cumpărate de la Microsoft la un cost mai bun decât cele comerciale. Unele copii OEM nu sunt utilizate de către clienţii originale, dar sunt vîndute commercial
  • În cadrul magazinului O2keys.com se vând aproximativ 1000 licenţe în ăntreaga lume în fiecare zi, practic cu o rată de 1 / minut  iar din partez clienţilor există review-uri foarte bune, numărul de restituiri fiind foarte mic.

Despre magazinul O2keys.com

Lider global în vânzarea de jocuri şi chei software autentice, magazinul online O2keys.com are clienţi din fiecare parte a lumii. Se oferă suport 24/7 împreună cu oferte excelente pentru toată gama de chei software. Atunci când veţi achiziţiona licenţe de la O2keys.com, puteţi fi sigur că aţi întâlnit un brand de încredere care vinde doar variante de software autentice.

Pentru orice întrebare sau nelămurire puteţi trimite un email la adresa support@o2keys.com, iar echipa de asistenţă a clienţilor va avea grijă de solicitarea dumneavoastră cât mai curând posibil.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite