Noile terminale Blackberry au apărut într-un videoclip de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acestea sunt viitoarele dispozitive Blackberry care vor fi lansate în 2013. FOTO Crackberry
Acestea sunt viitoarele dispozitive Blackberry care vor fi lansate în 2013. FOTO Crackberry

Blackberry îşi va lansa noile terminale, cu Blackberry OS 10, abia anul viitor, dar cei de la „Crackberry“ au găsit un material video în care apar ambele modele. RIM (Research In Motion) nu renunţă la cel clasic, cu tastatură, dar mai adaugă unul cu ecran tactil fără butoane, cum este Galaxy Nexus sau N9.

Videoclipul nu mai este disponibil acum, dar au rămas fotografiile. Telefonul serie L era cunoscut dintr-un aplicaţia de Facebook.

Smartphone-ul serie N este cel cu tastatura devenită emblemă pentru Blackberry. Iar în materie de design, seamănă cu Blackberry Bold 9900, ultimul terminal de top lansat de RIM şi care a venit cu BB OS 7.0. La cel nou, tastatura este mai spre bază, ecranul mai mare, rezoluţie de 720x720 pixeli şi va fi touchscreen. După cum se vede în poza de mai jos, tastele au fost redesenate şi par mai mari.

image

RIM a spus că a oferit peste 5.000 de dispozitive Dev Alpha pentru dezvoltatori şi aceştia au acces la versiunea beta a BB OS 10. Astfel, la lansarea din 2013, World App, magazinul de aplicaţii Blackberry, ar trebui să aibă mare parte din aplicaţiile importante. În special cele pentru reţele sociale, ştiri şi utilitare.

Până la lansarea BB OS 10, pe piaţă vor fi deja iPhone 5 (disponibil din 21 septembrie), Nokia Lumia 920 cu Windows Phone 8 (disponibil din noiembrie) sau alte smartphone-uri de top cu Android, inclusiv Galaxy S III şi dotat cu Jelly Bean. Iar HTC va avea HTC 8X cu Windows Phone 8. Aceste modele reprezintă principala concurenţă pentru viitoarele smartphone-uri RIM.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite