Noul smartphone Blackberry apare în primele imagini neoficiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile modele Blackberry cu noul sistem de operare vor ieşi pe piaţă abia în 2013, dar primele imagini cu un posibil nou produs au apărut deja. E foarte probabil ca Blackberry OS 10 să fie ultima şansă pentru RIM (Research In Motion) pentru a mai reveni în atenţia utilizatorilor.

Prima imagine care a apărut a fost cu sistemul de operare al noilor dispozitive. Din câte se poate vedea în poza de mai jos, pictogramele sunt puţin schimbate şi par nefinisate. În plus, există la baza un indicator pentru ecranul pe care se află utilizatorul, alături de trei comenzi rapide la bază, notează „Uber Gizmo”.
 

image


Comenzile rapide par puţin inspirate de la Windows Phone, cu diferenţa că aplicaţia de cameră este una principală. Însă dacă aplicaţiile rămân în formula actuală ar fi o decizie cel puţin ciudată, pentru că butonul pentru căutare este mai puţin folosit decât cel pentru mesaje sau browser. Oricum, este clar că nu e produsul final, astfel că modificări vor mai fi.

După imaginea cu sistemul de operare, a apărut şi una cu un viitor smartphone Blackberrry. Design-ul este schimbat faţă de modelele actuale, seamănă mai mult cu un model Droid de la Motorola. În schimb, se pare că RIM introduce şi o cameră pentru apeluri video pe viitoarele terminale probabil că doar pe cele de top. Şi la baza ecranului se poate observa logo-ul Blackberry.

 

image


Luna septembrie este ocupată cu lansări, după ce Sony şi Samsung au început, continuă Nokia, Amazon şi mai spre final HTC (pe 19 septembrie). Însă Blackberry nu a anunţat nimic, nici pentru celelalte luni din 2012. Poate fi asta strategia canadienilor pentru a nu se aglomera cu ceilalţi.

În ultimii ani, de la lansarea iPhone-ului, RIM a pierdut în faţa concurenţei, iar acum este obligată să vină cu ceva nou, ceva bun pentru a mai prezenta o alternativă pentru cumpărători. Android conduce, dar locul trei pe piaţă, pe care îl va disputa cu Windows Phone 8 şi posibil Firefox OS sau Tizen, este încă accesibil.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite