Logitech a anunțat o linie de camere web compacte, seria Brio 300

0
0
Publicat:

Logitech a anunțat astăzi, 18.01, seria Brio 300, o linie de camere web compacte, plug-and-play, cu rezoluție Full-HD (1080p), ce oferă corectare automată a luminii și un microfon cu reducere a zgomotului.

image

Seria Brio 300 (Brio 300 și Brio 305) prezintă camere web Full-HD 1080p cu un contrast dinamic ridicat, corecție automată a luminii și cu un microfon digital cu reducere a zgomotului, astfel încât utilizatorii să fie văzuți și auziți clar, chiar și în cazul iluminării slabe și a zgomotului de fundal. 

Camerele web se conectează la computere printr-un port USB-C, facilitând participarea la întâlniri video. După aceea, o rotire rapidă a obturatorului incorporat camerei oferă utilizatorilor asigurarea că obiectivul camerei este blocat și nu mai arată spațiul lor de lucru.

Designul neconvențional în formă de con adaugă personalitate fiecărui spațiu de lucru. Disponibil în culorile off-white, grafit și roz, camerele web se potrivesc cu moușii și tastaturile Logitech.

Camera web Logitech Brio300 off-white.
Camera web Logitech Brio300 off-white.

Seria Brio 300 este cea mai recentă lansare din portofoliul de produse webcam Logitech care sprijină noile modalității de lucru.

Pentru departamentele de IT care echipează stațiile de lucru ale angajaților și birourile de acasă, camerele web Brio 300 sunt compatibile cu majoritatea platformelor de videoconferință și certificate pentru utilizarea cu Microsoft Teams, Zoom și Google Meet. Folosirea camerelor Brio 305 poate fi implementată cu ușurință în organizații și gestionată de la distanță prin Logi Sync, rezultând în mai puține sarcini pentru departamentul IT.

Piesele din Brio 300 și din Brio 305  includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a da o a doua viață plasticului din electronicele vechi la sfârșitul utilizării: 62% pentru varianta grafit și 48% pentru cele off-white și roz. Ambalajul din hârtie provine din păduri certificate FSC și din alte surse controlate. 

Toate produsele Logitech sunt certificate neutre din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon și folosesc energie regenerabilă acolo unde este posibil. Amprenta de carbon a tuturor produselor Logitech, inclusiv Brio 300 și Brio 305, a fost redusă la zero prin sprijinirea pădurilor, a surselor regenerabile și a comunităților afectate de schimbările climatice.

Prețuri și disponibilitate.

Brio 300 și Brio 305  vor fi disponibile la nivel global începând cu ianuarie 2023 pe website-ul logitech și la comercianții parteneri. Prețul de vânzare recomandat pentru camerele web este 399 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite