IFA 2023: HONOR a prezentat V Purse și a lansat global HONOR Magic V2 | FOTO- VIDEO

0
Publicat:

HONOR a dezvăluit astăzi, 1.09.2023, în cadrul târgului IFA 2023, noul concept „Phone-to-Purse”prin prin HONOR V Purse, a prezentat la nivel global pliabilul HONOR Magic V2 și a lansat o nouă variantă de culoare pentru modelul HONOR 90.

HONOR V Purse la IFA 2023. FOTO Adrian Pogîngeanu
HONOR V Purse la IFA 2023. FOTO Adrian Pogîngeanu

În timpul evenimentului „Unfold Tomorrow”, George Zhao, CEO HONOR, a subliniat angajamentul brandului de a transforma smartphone-urile pliabile în dispozitive mainstream.

HONOR V Purse

HONOR V Purse transformă smartphone-ul pliabil într-o piesă statement, datorită seriei customizabile always-on display (AOD) care imită designul unei genți de mână, incluzând elemente de design precum lanțuri, pene și ciucuri ce reacționează și se mișcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele și lanțuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu ușurință a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obișnuită sau o poșetă de mână, transformându-l în noua geantă “IT” a viitorului.

HONOR V Purse exemplifică angajamentul brandului față de mediu. Pe lângă utilizarea materialelor provenite din surse sustenabile, precum pielea vegană pentru curele, acest concept cu AODs poate fi personalizat și asortat cu orice ținută. Pe măsură ce industria modei transcende lumea fizică și se îndreaptă către un spațiu digital mai vast, tehnologia deschide posibilități noi în ceea ce privește stilul și exprimarea personală.

HONOR V Purse poate ajuta consumatorii preocupați de protecția mediului să renunțe la fast fashion și, mai important, să îndrume lumea modei să adopte noile tehnologii pentru a încuraja clienții să cumpere mai puțin și să folosească mai mult timp.

Pentru acest model, HONOR a încheiat parteneriate cu creatori de top din cadrul platformei HONOR Talents Global Design Awards, inclusiv cu directorul de creație al BURBERRY menswear Bram Van Diepen, artistul contemporan Yunuene Esparza, profesorul de la China Academy of Art Yuan Youmin și artistul crossover Xiao Hui Wang, cu scopul de a proiecta o serie de AODs personalizate pentru dispozitiv, oferind multe posibilități de personalizare. 

În următoarea fază a programului, prin deschiderea interfeței API care permite designerilor să apeleze la senzori precum giroscopul, senzorul tactil sau senzorul de lumină ambientală, HONOR va invita tinerele talente din întreaga lume să creeze propriile lor design-uri, reflectând cele mai noi tendințe și inspirații în materie de modă.

Nu am putut atinge smartphone-ul și pâna la ora publicării articolului nu am primit detalii tehnice despre HONOR V Purse.

Prima prezentare globală a HONOR Magic V2

În cadrul evenimentului IFA 2023, HONOR a prezentat pentru prima dată la nivel global noul flagship pliabil, HONOR Magic V2.

HONOR Magic V2 la IFA 2023. FOTO Adrian Pogîngeanu
HONOR Magic V2 la IFA 2023. FOTO Adrian Pogîngeanu

HONOR Magic V2 este cel mai ușor și subțire smartphone HONOR care se pliază spre interior, cântărind 231g și măsurând 9,9mm grosime atunci când este pliat. Dispune de o nouă generație de baterie dublă Silicon-Carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, care atinge o capacitate ridicată de până la 5.000mAh.

Pe lângă faptul că este subțire și ușor, HONOR Magic V2 dispune de o balama din titan super-ușoară, prima de acest fel, și de un oțel nou brevetat de HONOR care oferă un plus de rezistență și durabilitate mecanismului pentru balama. HONOR Magic V2 primește, de asemenea, certificarea de durabilitate de la SGS datorită faptului că balamaua rezistă la peste 400,000 de plieri, asigurând o durată de viață de până la zece ani, cu 100 de plieri pe zi.

HONOR Magic V2 este echipat cu un set de camere triple care include o cameră principală de 50MP (f/1.9), o cameră ultra-wide de 50MP (f/2.0) și o cameră telephoto de 20MP (f/2.4). În partea frontală, HONOR V2 dispune de două camere de 16MP (f/2.2).

HONOR Magic V2 dispune, de asemenea, de tehnologia de top PWM Dimming 3840Hz ce reduce oboseala ochilor.

Pliabilul HONOR Magic V2 vine cu Parallel Space, ceea ce nu numai că permite stocarea separată a datelor de muncă și celor personale, dar face posibilă și operarea independentă a aplicațiilor în mod paralel, asemănător cu utilizarea a două telefoane.

O nouă culoare disponibilă pentru HONOR 90

În completarea noutăților, brandul anunță câștigarea de către HONOR 90 a premiului Best Buy Smartphone 2023-2024 acordat de Expert Imaging and Sound Association (EISA). Pentru a sărbători aceast premiu, HONOR lansează la nivel global o nouă variantă de culoare în tendințe pentru HONOR 90, Peacock Blue.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite