FOTO Nokia Lumia 1020 este confirmat de încă un detaliu privind camera sa foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nokia Lumia 1020, cunoscut şi drept telefonul cu 41 de megapixeli, mai primeşte o confirmare neoficială din partea celui mai mare producător de lentile din lume, Carl Zeiss.

image

În Imaginea de mai sus se observă că sub PureView acum apare doar „ZEISS“. Nokia este unul dintre producătorii de telefoane care apelează la producătorul Carl Zeiss pentru a-i furniza lentilele pentru camerele foto. PetaPixel informa pe 28 iunie că această companie se va numi simplu Zeiss.

În primele imagini neoficiale cu Nokia Lumia 1020, telefonul pe care Nokia îl va anunţa pe 11 iulie la New York, încă apărea numele Carl Zeiss, pe când în imaginea de mai sus se vede clar că schimbarea a început.

De la Carl Zeiss AG la mai simplul Zeiss

image

Până acum se ştie despre Nokia Lumia 1020 sau Nokia Lumia EOS, după cum a circulat o vreme pe Internet, că va rula Windows Phone 8, camera foto va folosit tehnologia PureView care presupune rezultate mai bune în lumină slabă şi numărul de megapixeli va ajunge la 41. În plus, bliţul va fi de tip xenon şi camera va avea obturator mecanic.

Evenimentul oficial se va desfăşura pe 11 iulie, cel mai probabil poze mai bune vor apărea până atunci. Deocamdată, cel mai bun telefon Nokia este Lumia 925 deja scos la vânzare în câteva ţări din Europa.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre noile telefoane Nokia: 

Duelul giganţilor: Samsung Galaxy S4 şi HTC One contra Nokia Lumia 925 - ce-i mai bun cu Android şi Windows Phone 8

Cel mai bun telefon Nokia a primit un nume neoficial, „EOS“ nu va fi inclus

FOTO Nokia dezvăluie cel mai important detaliu despre telefonul Lumia EOS

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite