Articol publicitar

Cum vă puteţi bucura de cele mai bune oferte la sistemul de operare Windows 10 şi suita de programe Office, de la doar 12,43 €

Publicat:
Ultima actualizare:

Conform statisticilor realizate în ultima perioadă, tot mai multe persoane au început să lucreze şi să studieze de acasă datorită situaţiei actuale. Fie că vorbim aici de folosirea unor laptopuri sau computere noi achiziţionate, a unora aduse acasă de la locul de muncă sau a unora deja avute şi nefolosite de mult timp, trebuie avute în vedere mai multe aspecte legate de folosinţa corespunzatoare a acestora.

Pentru a avea un computer sau laptop în perfecta stare, acesta trebuie să aibă pe lângă toate componentele în stare bună de funcţionare şi un sistem de operare instalat sau updatat. Iar cum perioada Sărbătorilor iată că au şi venit, puteţi obţine un discount semnificativ la achiziţionarea licenţelor mai multor versiuni de sisteme de operare Windows şi suite de programe Office compatibile cu un preţ începând de la 12.43 euro.

Imagine indisponibilă

Magazinul online CDKDeals.com desfăşoară o promoţie specială de sărbători ce oferă clienţilor acces la reduceri pentru toate produsele de tip software. La reducerile deja existente puteţi beneficia de un discount suplimentar de până la 20% pentru majoritatea produselor software, la aplicarea codului “AD20” înainte de finalizarea comenzii. Iată mai multe oferte de care puteţi beneficia acum:

La sistemele de operare Windows10:

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL - 12.43

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL(2 PC) - 19.2

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 CD Key Global - 11.81

Microsoft Windows 10 Home OEM CD-KEY GLOBAL - 11.89 €

La suitele de programe Office:

Office2019 Professional Plus CD Key Global - 41.59 €

Office2016 Professional Plus CD Key Global - 37.59 €

Pachete compatibile sisteme Windows 10 + suite Office

Windows10 PRO OEM + Office2019 Professional Plus CD Keys Pack - 46.87 €

Windows10 PRO OEM + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack - 59.76 €

Windows10 Home OEM + Office2019 Professional Plus CD Keys Pack - 42.15 €

Windows10 Home OEM + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack - 46.61€

Procesul de cumpărare este destul de simplu, trebuie doar să adăugaţi produsele dorite în coşul de cumpărături şi să introduceţi codul de reducere “AD20” în câmpul aferent, înainte de a continua spre finalizarea plăţii.

Imagine indisponibilă

Apoi introduceţi codul „AD20” şi preţul devine 12.43 €, redus cu 20% faţă de pretul initial

Imagine indisponibilă

Aveţi posibilitatea să efectuaţi plata prin PayPal - ceea ce este întotdeauna recomandat ca măsură de protecţie suplimentară ce demonstrează că CDKDeals.com oferă această facilitate clienţilor săi.

Cheile achiziţionate pot fi folosite fie pentru a face activarea pe loc, sau pentru a o face chiar şi după mai multe luni. Dacă încercaţi să le activaţi şi şă le folosiţi la câteva luni după cumpărare şi vă apare mesajul că această licenţă este invalid, este suficient să contactaţi serviciul de asistenţă clienţi prin trimiterea unui email cu problema întâmpinată la adresa info@cdkdeals.com. Colegii din departamentul de relaţii cu clienţii vor remedia problema şi vor trimite rapid o cheie funcţională.

Nu uitaţi că, în cazul Windows 10 şi Office, descărcarea variantei de sistem de operare dorit se va face de pe site-ul oficial Microsoft ( vedeţi mai jos link-urile cu varianta profesională a sistemului şi a suitelor de programe compatibile).

Achiziţia din cadrul CDKDeals.com vă va furniza doar cheile de licenţă pentru activarea acestora.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite