Articol publicitar

Cum instalezi aplicația H&M din AppGallery pe ”camera phone-ul” anului, HUAWEI Mate 50 Pro

0
0

AppGallery, platforma de aplicații a HUAWEI, aflată în plină ascensiune și clasată pe locul 3 în topul platformelor de aplicații la nivel global, oferă o experiență excelentă de utilizare pentru milioane de consumatori în fiecare zi.

image

În Huawei AppGallery ai libertatea de a alege dintr-o gamă extinsă de aplicații de top și servicii profesioniste, din orice domeniu (banking, transport, jocuri, divertisment și nu numai), într-un mediu digital sigur, privat și securizat.

Ajutat de aplicațiile și serviciile HMS, AppGallery este portalul tău către experiențele multimedia pe diverse device-uri interconectate. Pentru multi-tasking în diferite scenarii, posibilitatea de a utiliza aplicații pe dispozitive multiple permite o productivitate și creativitate mai bune.

Cu ajutorul ecosistemului HMS interconectat, utilizatorii AppGallery beneficiază de o experiență inteligentă și continuă, indiferent dacă utilizează smartphone-ul, computerul sau tableta Huawei, acasă sau la birou.

În piața de aplicații Huawei nu găsești doar aplicații în trend la nivel global, AppGallery beneficiază și de lansări de aplicații exclusive.

O să vă arăt în continuare cum se instalează o aplicație de fashion din AppGallery, respectiv H&M, dar nu înainte  de a vorbi și de vedeta anului în fotografie, HUAWEI Mate 50 Pro.

Mate 50 Pro tocmai a fost propulsat pe locul 1 în DXOMARK, cu cel mai mare scor din istoria topului.

Cu un punctaj remarcabil de 149, HUAWEI Mate 50 Pro este cel mai performant smartphone în materie de fotografie disponibil în prezent pe piață.

HUAWEI Mate 50 Pro este echipat cu o cameră de ultimă generație de 50 MP Ultra Aperture, având prima diafragmă fizică reglabilă cu 10 trepte din lume. Diafragmă variabilă f/1.4-4 în combinație cu motorul de imagine XD Fusion Pro, poate seta calitatea imaginii aproape la nivelul camerei DSLR capturată pe un smartphone.

Modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar și în medii slab iluminate. Modul Portret folosește estomparea naturală a fundalului pentru ca subiectul să iasă în evidență raportat la mediul înconjurător.

Camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului.

Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind obiecte la dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picături de rouă cu o claritate remarcabilă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

Pe lângă capabilitățile puternice ale camerei, noul HUAWEI Mate 50 Pro vine cu design-ul remarcabil de simetrie axială dedicat seriei Mate. De asemenea, folosește pentru prima dată designul elegant în relief Clous de Paris, cu model în trepte, prezentând un nou tip de estetică, realizată până la ultimul detaliu.

Smartphone HUAWEI Mate 50 Pro jpg

Noul HUAWEI Mate 50 Pro, în versiunea specială din piele vegană Orange, este echipat cu sticlă „Kunlun Glass”, ceea ce îl face și mai rezistent la cădere, potrivit certificării de cinci stele de rezistență la căderi de sticlă de la SGS din Elveția. Acest lucru îl face primul smartphone care a obținut vreodată această certificare, marcând o altă reușită Huawei în domeniul științei materialelor.

Noul smartphone Huawei prezintă și rezistența crescută la apă cu rating IP68 de până la 6 metri adâncime, suportând cu ușurință în mediile umede și praful.

HUAWEI Mate 50 Pro include o tehnologie de ultimă generație care mărește substanțial performanța și este primul care rulează pe EMUI 13, care eficientizează interacțiunile zilnice cu o navigare fără efort cu o singură atingere.

Dar să mai vorbim puțin de HUAWEI AppGallery și de multitudinea de opțiuni pe care o oferă.

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, intuitiv și ușor de folosit, oferind aplicații populare și oferte de top, ceea ce a dus la o creștere netă a scorului de satisfacție cu peste 20% în rândul utilizatorilor în 2021.

Piața de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o creștere incredibilă în ultimele 18 luni. Numărul de aplicații care au fost integrate în AppGallery în 2021 a fost cu 147% mai mult de la un an la altul.

Până în prezent, peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Huawei Developer Alliance, ceea ce a condus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global.

Mai mult, AppGallery are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni.

Dacă ți se pare dificil să intri în ecosistemul Huawei, aplicația Phone Clone îți permite să-ți transferi aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul tău HUAWEI. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de aplicații noi, plus quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.

Când vine vorba de securitatea datelor private, orice aplicație din surse terțe disponibilă în AppGallery trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși.

AppGallery are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație. În plus, efectuează inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații și le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

La capitolul confidențialitate, e bine de știut că toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor. Toate centrele de date locale ale HUAWEI respectă, de asemenea, politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate.

Banner QR Code support AppGallery jpg

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery  este unul la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, a introdus o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula primirea de reclame personalizate.

Utilizatorii AppGallery își pot gestiona cu ușurință finanțele, având acces la aplicații fintech de la companii de toate dimensiunile, de la bănci globale până la start-up-uri locale. Aplicațiile includ: Revolut, New Raiffeisen Smart Mobile, George Romania, YOU BRD, BT Pay, Garanti și Unicredit.

AppGallery acoperă toate aspectele vieții tale sociale, indiferent dacă îți place să faci cumpărături, să mănânci în oraș sau să te conectezi cu ceilalți, cu ajutorul aplicațiilor precum Tinder, Viber, Snapchat, Bolt Food, Lidl Plus, Kaufland, Carrefour, Up Mobil, MyEdenred, Tazz.

Hărțile de primă clasă, navigarea și aplicațiile de călătorie sunt toate la îndemână cu AppGallery. Nu te vei rătăci niciodată cu o gamă largă de aplicații, inclusiv Petal Maps, Trip.com, Agoda și Ryanair.

Distrează-te cu AppGallery, oricare ar fi planurile pe care le-ai stabilit. Ascultă, urmărește și joacă-te cu toate aplicațiile tale preferate într-un singur loc. Printre aplicații se numără Telegram, TikTok, Antenaplay, Voyo, Orange TV Go, Huawei Video și Tidal.

Să revenim acum la instalarea aplicației H&M, una dintre cele mai populare aplicații de fashion, care este disponibilă acum și în AppGallery și se poate descărca în orice telefon Huawei.

image

Cum poți instala aplicația H&M în telefonul tău Huawei în câțiva pași simpli?

  1. Deschide AppGallery pe telefonul tău Huawei;
  2. Tastează H&M în câmpul de căutare (poți tasta și doar HM sau hm, rezultatul va fi cel corect). Apoi apasă pe INSTALL;
  3. Instalarea va începe rapid și se va finaliza în scurt timp. Ulterior trebuie să apeși pe OPEN;
  4. Acum te poți bucura de aplicația H&M pe telefonul tău Huawei și îți poți comanda hainele și accesoriile dorite!

HUAWEI Mate 50 Pro în variantele 8GB+256GB și 8GB+512GB  este disponibil spre vânzare pe Huawei Store la prețul recomandat de 5999 lei pentru modelul Black și 6499 lei pentru modelul Orange.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite