HUAWEI Mate 50 Pro ocupă locul 1 în topul DXOMARK

0
Publicat:

HUAWEI Mate 50 Pro a înregistrat cel mai mare scor din istoria DXOMARK, cu 149 de puncte, fiind potrivit topului cel mai performant smartphone în materie de fotografie disponibil în prezent pe piață.

Huawei Mate 50 Pro punctaj detaliat DXOMARK.
Huawei Mate 50 Pro punctaj detaliat DXOMARK.

Smartphone-ul este echipat cu o cameră de ultimă generație de 50 MP Ultra Aperture, având prima diafragmă fizică reglabilă cu 10 trepte din lume, începând de la f/1.4.

Cel mai recent clasament DXOMARK indică faptul că noul HUAWEI Mate 50 Pro este echipat cu cea mai bună cameră disponibilă pe piață. Camera Ultra Aperture este echipată cu diafragmă variabilă f/1.4-4 și, în combinație cu motorul de imagine XD Fusion Pro, poate seta calitatea imaginii aproape la nivelul unei camere foto profesionale, pe un smartphone.

HUAWEI Mate 50 Pro a obținut cel mai bun scor pentru fotografii până în prezent, datorită rezultatelor excelente în categoriile de expunere, focalizare și textură/zgomot.

image

Pe lângă capabilitățile puternice ale camerei, noul HUAWEI Mate 50 Pro vine cu design-ul de simetrie axială dedicat seriei Mate. De asemenea, folosește pentru prima dată designul în relief Clous de Paris, cu model în trepte, prezentând un nou tip de estetică.

Noul HUAWEI Mate 50 Pro, în versiunea specială din piele vegană Orange, este echipat cu sticlă „Kunlun Glass”, ceea ce îl face și mai rezistent la cădere, potrivit certificării de cinci stele de rezistență la căderi de sticlă de la SGS din Elveția. Acest lucru îl face primul smartphone care a obținut vreodată această certificare. Noul smartphone Huawei prezintă și rezistența crescută la apă cu rating IP68 de până la 6 metri adâncime, suportând cu ușurință în mediile umede și praful

HUAWEI Mate 50 Pro este primul care rulează pe EMUI 13, care eficientizează interacțiunile zilnice cu o navigare fără efort cu o singură atingere.

Preț și disponibilitate

HUAWEI Mate 50 Pro (8GB+512GB + 8GB+256GB) este disponibil spre vânzare pe în magazinul  online Huawei România la prețul recomandat de 5999 lei (varianta Black) și 6499 lei (variante Orange).

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite