Aplicația UniCredit Mobile Banking este disponibilă pentru smartphone-urile Huawei în AppGallery

0
Publicat:

Aplicația Mobile Banking a UniCredit Bank poate fi găsită și descărcată din AppGallery, platforma de aplicații a Huawei. Astfel, orice utilizator de telefon Huawei are acum acces la aplicația băncii, care a fost integrată în luna octombrie a acestui an.

image

Pașii de descărcare ai aplicației sunt simpli, utilizatorul trebuie să deschidă AppGallery, să tasteze UniCredit în câmpul de căutare și să apese pe butonul de instalare la primul rezultat al căutării.

Aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank este una dintre cele mai căutate aplicații de către utilizatorii de device-uri Huawei, iar integrarea acesteia în AppGallery s-a raportat la VOC (Voice of Customers) ca și criteriu prioritar de selecție. 

Prin intermediul aplicației Mobile Banking iți poți verifica soldul conturilor, poți efectua plăți în lei și în valută, poți solicita un credit de nevoi personale 100% online, poți solicita un card de debit virtual, poți primi cashback din diverse tranzacții, poți seta plăți automate pentru facturile lunare, poți bloca un card în caz de furt sau pierdere și îi poți seta limite după cum dorești.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, fiind una dintre instituțiile financiare din România, cu servicii și produse bancare destinate persoanelor fizice, dar și celor juridice. La nivel global, UniCredit deservește mai mult de 15 milioane de clienți. 

AppGallery este platforma oficială de aplicații a Huawei, care a integrat până acum mai mult de 216,000 de aplicații globale, dintre care 3,000 sunt locale. În mai puțin de 4 ani, AppGallery a devenit al treilea magazin de aplicații din lume. AppGallery înregistrează mai mult de 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri