Cum arată centrul logistic eMAG de la Joița, depozitul și partea de automatizare - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

eMAG a organizat ieri, 7 noiembrie, un tur de presă la la centrul logistic de la Joița, Giurgiu, am vizitat depozitul și am văzut utilajele la lucru. Ghid pe parcursul a circa 45 de minute a fost Alexandru Niculescu, Vicepreședinte Operațiuni eMAG.

Instalația eMAG de la Joița, Giurgiu, și Alexandru Niculescu. FOTO Adrian Pogîngeanu
Instalația eMAG de la Joița, Giurgiu, și Alexandru Niculescu. FOTO Adrian Pogîngeanu

Alexandru Niculescu ne-a spus că în 2022 eMAG a investit peste 43 de milioane de euro în roboți și tehnologie de ultimă generație la nivel mondial, care ajută angajații să fie mai productivi. Investiția ajută și la menținerea prețului livrării, în ciuda creșterii prețurilor la energie și carburant. 

Unitatea are 1500 de angajați și capacitatea de procesare a crescut de 4 ori datorită automatizării. Sunt 10 kilometri de bandă transportoare, 28 de stații de picking și 432 de roboți tip shuttle. Un robot de picking are capacitate de prelucrare de 500 unități oră, pe platforma anterioară oamenii puteau prelucra 100 de unități pe oră.

15 milioane de produse în depozit, stocare pe 4 etaje, 200 de camioane care aduc marfă zilnic și o mulțime de alte "big numbers". Dar imaginile cu depozitul, instalația și robotul sunt mai impresionante în sine, decât orice cifre.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite