Pub-urile şi restaurantele din Marea Britanie plătesc pentru a deveni gazdele monştrilor Pokemon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În încercarea de a atrage cât mai mulţi clienţi, proprietarii de pub-uri şi restaurante din Marea Britanie au dezvoltat o strategie care implică chemarea jucătorilor la vânătoarea de monştri virtuali.

Pub-urile şi restaurante din Marea Britanie plătesc pentru a deveni gazdele monştrilor Pokemon. În schimbul sumei de 100 de lire (530 lei) pe zi, proprietarii angajează persoane care să se ocupe cu plasarea de momeli virtuale. În acest mod, pokemonii îşi fac cuib în sediul lor. În urma comerţului "Pokémonomics", numai la un singur pub, numărul clienţilor a crescut cu 2.750. Aceştia au adus un plus de 70.000 lire (372.360 lei).

„Am mers săptămâna trecută prin Covent Garden şi în 5 minute am văzut o grămadă de oameni care încercau să prindă Pokémoni. Cei care se ocupă de modul în care se simt clienţii trebuie să reacţioneze rapid la noile tendinţe. Am avut sentimentul că această strategie este varianta cea mai bună pentru mărirea câştigurilor noastre”, a spus Anthony Knight, director de maketing.

După ce a fost lansată, aplicaţia a fost descărcată de 21 de millioane de utilizatori din întreaga lume, scrie dailymail.co.uk.

Scopul Pokémon Go este de a "captura" monştri virtuali care se găsesc în locaţii din lumea reală. Jucătorii încep prin alegerea unui personaj de pornire: Bulbasaur, Charmeleon sau Pikachu. Apoi ei călătoresc între lumea reală şi lumea virtuală a Pokémon pentru a captura creaturi diferite care se ascund în locuri potrivite pentru speciile lor. În cazul în care un Pokémon este o specie de apă, cum ar fi un Magicarp sau Squirtle, aceştia vor fi găsiţi în locuri unde există apă. Unele creaturi sunt mai greu de găsit şi capturat decât altele.

 Pe măsură ce utilizatorii se învârt în jurul hărţii virtuale, mergând prin lumea reală, smartphone-ul lor vibrează pentru a le spune când un Pokémon se află în apropiere.

Jucătorii pot explora oraşe din întreaga lume, pentru a capta un număr cât mai mare de pokemoni , din cele 722 de specii câte există.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite