Vopseaua făcută în casă care te scapă imediat de firele albe. Se prepară din numai două ingrediente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apariția firelor albe reprezintă o problemă pe care orice femeie ar vrea să o evite la nesfârșit. Apelarea la vopselurile din comerț, artificiale, ar putea dăuna și mai mult firului de păr, deja slăbit. Din fericire, există soluții naturale, care pot fi de mare ajutor.

Vopseaua din frunze de nuc te scapă rapid de firele albe FOTO Shutterstock
Vopseaua din frunze de nuc te scapă rapid de firele albe FOTO Shutterstock

Firele albe pot fi acoperite cu o vopsea preparată în casă. Este nevoie numai de două ingrediente și este gata în doar o jumătate de oră. Simplu, rapid și într-un mod sănător, podoaba capilară își va recăpăta culoarea și strălucirea de altădată.

Părul gri apare din cauza lipsei de melanină, care generează acea colorație albă. Femeile, în special, vor să ascundă acest urât semn al îmbătrânirii. Specialiștii spun că, pentru a scăpa de problema părului alb, nu este nevoie să apelezi la vopsele artificiale, pline de chimicale.

Aceste produse industriale dăunează părului, îl usucă, îl slăbește și îi deschide vârfurile. Prin urmare, într-un final, părul va fi total deteriorat.

Frunzele de nuc, ingredientul cheie

Tocmai de aceea, este recomandat ca părul gri să fie lăsat exact așa cum este, sau să apelezi la trucuri care se pot face acasă pentru a-l acoperi. În acest context, există o vopsea de casă realizată cu ingrediente pe care le avem acasă și care ajută enorm la recuperarea aspectului tineresc.

Pentru a crea această vopsea de păr de casă și pentru a elimina tot părul gri, ai nevoie doar de două ingrediente: un litru de apă și câteva frunze de nuc. Odată ce avem ambele elemente, vom începe cu pregătirea, care este simplă și ușoară. Vom începe prin a pune ambele ingrediente într-un recipient și apoi vom fierbe lichidul timp de (...)

Citește continuarea pe Click.ro

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite