5 trucuri pentru vopsirea corectă a părului pe care ar trebui să le ştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 trucuri pentru vopsirea corectă a părului pe care ar trebui să le ştii

Niciodată nu a fost mai uşor să ai culoarea pe care ţi-o doreşti la păr. Ai posibilitatea să alegi dintr-o multitudine de nuanţe şi produse, cât şi de coafuri care să le pună în evidenţă. Ce nu a fost, însă, niciodată mai greu este să iei o decizie în privinţa culorii care ţi se potriveşte şi a coafurii care să te avantajeze

Având atât de multe opţiuni, poţi tinde să crezi că îţi va sta bine cu orice culoare sau coafură ai încerca. Lucrurile nu stau, însă, deloc aşa: ţi se vor potrivi doar anumite coafuri şi culori şi este necesar să fii conştientă de asta când te hotărăşti să te vopseşti.

Indiferent ce nuanţă ai alege, asigură-te că îţi achiziţionezi o vopsea blanda de par fără amoniac. Fie că te vopseşti singură acasă sau mergi la coafor, asigură-te că tu sau hair- stilista aveţi la îndemână o astfel de vopsea.

În acest articol, îţi vom prezenta atât câteva trucuri de bază de care să ţii cont când te vopseşti, aspecte fără de care te poţi alege cu rezultate dezamăgitoare, cât şi câteva trenduri în vopsire din punct de vedere al coloristicii. Pe lângă aceste aspecte, ne dorim să insistăm încă de pe acum pe menţinerea culorii, a sănătăţii scalpului şi firului de păr după finalizarea procesului de vopsire. Aşadar,  citeşte până la final articolul pentru a evita să ai probleme cu părul după vopsire. Pregătită? Să începem!
 

Citeşte continuarea articolului, aici!
 

Citeşte şi: 

Adriana Bahmuţeanu, în scandal cu Magda Vasiliu: ”Te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere?”

Ţine căpuşele la distanţă! Cum te poţi feri de muşcătura acestor insecte parazite folosind uleiuri esenţiale

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite