Topul milionarelor în dolari de pe urma videoclipurilor de înfrumuseţare postate pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internetul găzduieşte o mulţime de oameni cu preocupări dintre cele mai diverse, printre care şi vloggerii de machiaj şi frumuseţe, ale căror videoclipuri vizează un segment de public ce le asigură până la 700 de milioane de vizualizări pe lună.

Vloggerii au devenit din ce în ce mai populari în zilele noastre. Un nou sondaj arată că 41% din femeile din Marea Britanie urmăresc videoclipuri cu lecţii despre machiaj şi frumuseţe pe YouTube sau pe bloguri dedicate acestui subiect, conform site-ul de marketing al Youtube-ului, Pixability.

Cercetarea a dezvăluit că 61% din aceste femei intră regulat pe un canal cu bloguri despre înfrumuseţare, iar un alt sondaj, făcut de vouchercloud.com, a dezvăluit că 38% din femei spun că ar cumpăra un produs despre care s-a vorbit într-un videoclip al unui vlogger.

image


Michelle Phan FOTO Daily Mail
 

Michelle Phan este starul de top al YouTube-ului  din branşa vloggerilor de machiaj şi înfrumuseţare. Tânăra „conduce” în top cu aproximativ şase milioane de abonaţi, videoclipurile sale au peste 817 milioane de vizualizări din luna decembrie a anului trecut şi valoarea netă a canalului său a fost estimată la suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Tanya Burr, favorita britanicilor, are aproximativ 10 milioane de vizualizări pe lună pe canalul său de youtube, cu 500 de mii de persoane care o urmăresc pe Twitter. Datorită popularităţii căpătate pe reţelele de socializare, Tanya şi-a creat chiar şi propriile game de gloss de buze şi lacuri de unghii. Atunci când produsele tinerei s-au vândut, în premieră, pe feelunique.com, site-ul a avut cea mai mare listă de aşteptare de la lansarea sa.

image


Tanya Burr FOTO Daily Mail
 

Nu ştiu sigur cum canalul meu de YouTube a ajuns să aibă atâta succes, dar cred că are legătură cu faptul că sunt o persoană foarte pozitivă şi prietenoasă. Cred că fetele care-mi privesc videoclipurile se pot identifica cu mine, pentru că nu sunt o celebritate intangibilă, ci o fată normală, în ciuda popularităţii canalului meu. Oamenii îmi spun că mă urmăresc pentru că simt că suntem prieteni, şi-mi place la nebunie acest lucru, a declarat Tanya. 

Tânăra a adăugat că dacă nu ar fi devenit populară pe YouTube, nu şi-ar fi lansat, probabil, linia de produse cosmetice prea curând.

Prietena Tanyei, Zoe Sugg, cunoscută în online sub pseudonimul „Zoella”, are, la rândul ei, patru milioane de fani. „Cel mai grozav lucru în lumea videoclipurilor de frumuseţe din online este că sunt uşor de urmărit de acasă. Persoanele care le fac dau instrucţiuni pas cu pas şi păreri despre produse şi par cât se poate de sincere. Văzând că un produs este încercat de o persoană obişnuită, ci nu de o celebritate într-o revistă pretenţioasă de modă, te ajută să-ţi faci o idee mai clară despre produsul respectiv”, este de părere Charlie Lankston, jurnalist şi blogger de frumuseţe.  



Citeşte şi:

FOTO VIDEO NailSnaps sau cum să-ţi pui pe unghii pozele de pe Instagram

FOTO VIDEO Prezentare de modă cu mesaj de pace: „Make love not CRIMEa“, în cea mai recentă colecţie semnată Alexandru Ciucu

„Levintza prezintă” colecţiile Chanel şi Vera Wang pentru sezonul primăvară - vară 2014, la Prima TV


 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite