„Levintza prezintă” colecţiile Chanel şi Vera Wang pentru sezonul primăvară - vară 2014, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisiunea „Levintza prezintă” debutează sâmbătă, 29 martie, la ora 11:00, la Prima TV
Emisiunea „Levintza prezintă” debutează sâmbătă, 29 martie, la ora 11:00, la Prima TV

Sâmbătă, 29 martie, creatoarea de modă Doina Levintza vă invită să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Levintza prezintă”, la Prima TV, în care veţi putea vedea colecţia de primăvară-vară 2014 a casei de modă Chanel, dar şi propunerile în materie de rochii de mireasă ale Verei Wang, pentru acest sezon.

Pentru sezonul primăvară-vară 2014 casa de modă Chanel propune o colecţie colorată, veselă, care emană optimism. Pentru zilele mai friguroase de la începutul primăverii, însă, trench-urile şi jachetele negre şi bleumarin sunt cele mai potrivite. Pentru a completa ţinuta Karl Lagerfeld a mai propus cizme înalte peste genunchi, combinate cu fuste scurte şi piese lucioase, lăcuite.  

Senzualitate şi rafinament sunt cuvinte care caracterizează colecţia de rochii de mireasă a Verei Wang pentru sezonul primăvară-vară 2014. Creatoarea s-a axat pe extinderea nevoilor tradiţionale, explorând varietatea minunatelor ţinute care se pot plia pe dorinţele şi aşteptările a cât mai multor cliente. Din colecţie sa nu lipsesc accentele moderne, broderiile dar şi combinaţii neaşteptate de culori.  

Dacă vreţi să vedeţi colecţiile Chanel şi Vera Wang pentru sezonul primăvară-vară 2014, atunci nu rataţi emisiunea „Levintza prezintă” sâmbătă, 29 martie, de la ora 11:00, la Prima TV. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite