FOTO VIDEO NailSnaps sau cum să-ţi pui pe unghii pozele de pe Instagram

0
0

S-a inventat aplicaţia care te ajută să-ţi imprimi fotografiile preferate pe unghii. Numeroase celebrităţi internaţionale precum Rihanna, Katy Perry şi Kesha îndrăgesc modelele personalizate pe unghii, iar acum, aplicaţia NailSnaps te poate ajuta să-ţi faci şi tu o manichiură originală.

NailSnaps urmează să fie lansată spre sfârşitul acestui an şi, prin intermediul acesteia, îţi vei putea transforma cu uşurinţă fotografiile de pe Instagram în stickere (abţibilduri) pentru unghii.

Aplicaţia, creată de Angel Anderson şi Sarah Heering, va putea fi descărcată gratis şi îţi va permite să alegi o fotografie din telefonul tău sau de pe contrul tău de Instagram, înainte de a selecta felul în care vrei ca aceasta să îţi apară pe unghii. Odată ce ai ales designul, vei primi, în cel mai scurt timp, un set de abţibilduri pentru unghii. Acestea pot fi aplicate în doar câteva minute şi se vehiculează că vor rezista aproximativ o săptămână.

image


 

Angel Anderson este un designer îndrăgostit de aplicaţia Instagram şi a venit cu această idee încă de anul trecut, cam în perioada în care a început ea însăşi să folosească abţibildurile  pentru unghii. „Majoritatea modelelor nu îmi plăceau. În plus, ar trebui să fie unice, speciale, nu să arate la fel la toată lumea. Arta pe unghii este o expresie creativă”, a declarat ea.

Partenera lui Angel, Sarah Heering, a spus că în momentul în care i s-a prezentat ideea „s-au declanşat focuri de articifii” şi a ştiut imediat că trebuie să transforme acest concept în realitate.

image

Perechea a stabilit că intenţionează să folosească imprimarea de înaltă calitate şi că are nevoie de 47.000 de dolari pentru a lansa aplicaţia. Site-urile de socializare le-au fost de mare ajutor creatoarelor, prin intermediul cărora au strâns, până în momentul de faţă, aproximativ 17.000 de dolari. Dacă-ţi doreşti să te poţi folosi de această aplicaţie cât mai curând posibil, poţi susţine proiectul NailSnaps aici.

Citeşte şi: 

Giorgio Armani despre Anna Wintour: „Este o neprofesionistă”

FOTO VIDEO Tehnologia cucereşte lumea modei: se introduc iPad-uri în cabinele de probă

INFOGRAFIE Rochiile câştigătoarelor de la Premiile Oscar, din 1929 până în prezent

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite