Articol publicitar

Tipuri de unghii: slabe, casante striate, probleme și soluții

Publicat:
Ultima actualizare:

Există multe tipuri diferite de unghii: slabe, subțiri, casante, puternice, uleioase, solzoase, cu șanțuri, mușcături, lungi sau scurte...

unghii  - manichiura - oja

Cunoști tipul tău de unghie și ce presupune? De multe ori ni se pare că suntem conștienți de diferitele produse și sisteme de construcție a unghiilor oferite astăzi. Dar știm cu adevărat care este cel mai bun pentru noi?

Cunoașterea tipului de unghii îți poate schimba viața. Fiecare tip de unghie are nevoie de o metodă, de un proces diferit.

De multe ori mergem la un salon și cerem unul dintre modele pentru că ne-au spus că este cel mai bun sau pentru că prietena noastră îl alege... Alteori în salon sunt specializați în a face unghii acrilice și cu asta ne simțim confortabil. Cu alte ocazii cumpărăm un produs cu ideea de a-l aplica acasă dar nu am fost sfătuiți ce ne vă avantaja sau ni se potrivește cel mai bine.

Acrilic, Soft Gel, Polygel, emailat cu nivelare ... fiecare trebuie adaptat personal. Și fiecare tip de unghie și persoană este diferită.

Cum să alegi kitul de unghii potrivit?

Alegerea unui kit unghii gel pentru dvs. se reduce de obicei la 3 lucruri:

  1. Stilul tău de viață; ce job ai și ce hobby-uri iți plac.
  2. Tipul de unghii: unghii slabe, unghii puternice, lungi sau scurte.
  3. Așteptările tale; ce vrei să obții.

Tipuri de unghii:

Unghiile puternice și uscate sunt cele mai bune pentru aplicarea oricărui produs pentru unghii, deoarece nu necesită pregătire excesivă și au aderență optimă.

Dacă ai unghii puternice ai noroc :) poți alege orice kit care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață/așteptărilor.

Pentru a alege un kit potrivit va trebui să ținem cont de restul tipurilor de unghii. Aici vă arătăm diferitele tipuri de unghii și cum să le recunoașteți.

Cum să recunoști o unghie slabă?

Identificarea unei unghii slabe este foarte ușoară: tinde să se rupă sau să se deschidă în centru, este subțire și translucidă. Când apăsăm este foarte flexibila. Se pliază ușor.

În cadrul aceleiași mâini putem avea unghii mai slabe decât altele, de exemplu cea de pe degetul mare este de obicei mai groasă și mai rezistentă decât cea de pe degetul arătător.

Pentru a evita ruperea acestui tip de unghii, vă trebui să acționați cu atenție, să folosiți un primer special și să aplicați un strat de Rubber Base (recomand înainte de gelurile de constructor).

Realizarea unor extensii foarte lungi la acest tip de unghii poate duce la rupere.

Ce sunt unghiile grase?

Sunt recunoscute pentru că au suprafață uleiosă și/sau umezită. De asemenea, sunt problematice și nu tolerează bine produsele pentru unghii.

Ne confruntăm cu o problemă de aderență care este genetică, adică nu se poate face nimic pentru a o schimba, deși se poate lucra la îmbunătățirea aderenței acesteia.

O unghie poate fi puternică și grasă, sau slabă și grasă. Acesta din urmă este cel mai dificil caz.

O bună pregătire a unghiei cu un detergent vă ajuta la îndepărtarea excesului. Apoi se aplică tamponul și după aceasta un prim deshidratant și un Primer.

Alte tipuri de unghii

Scalată: O unghie naturală trebuie să fie netedă și fară nici un fel de umflatură, în aceasta se formează straturi deasupra unghiei care o fac să se ridice.

Casantă: este de obicei legat de unghiile slabe, deși poate apărea și la unghiile puternice. Vă recomandăm să nu piliți partea laterală a unghiei deoarece poate fi foarte îngustă și poate face să se rupă mai ușor.

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite