Stella McCartney a primit titlul de cavaler

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stella McCartney a primit titlul de Cavaler din partea regina Marii Britanii FOTO AFP
Stella McCartney a primit titlul de Cavaler din partea regina Marii Britanii FOTO AFP

Este unul dintre cei mai respectaţi designeri din lume, aşa că nu este de mirare că Stella McCartney a făcut o oprire la Palatul Buckingham pentru a-şi primi titlul acordat de regina Angliei.

Fiica celebrului Sir Paul McCartney şi-a făcut apariţia într-o ţinută care îi poartă semnătura, un costum albastru închis, la ceremonia de investitură din capitala Angliei. Stella McCartney (41 de ani) a sosit însoţită de către soţul ei, Alasdhair Willis, noul director de creaţie al brandului Hunter, parte a companiei Wellington Boot.
Presa internaţională a comparat ţinuta designerului cu cele din garderoba lui Wallis Simpson, femeia pentru care regele Edward al VIII-lea al Marii Britanii a abdicat de la tron.

Designerul englez, care a fost directorul de creaţie al echipei britanice la Jocurile Olimpice din 2012, a purtat părul prin în coc, iar un voal negru subţire i-a acoperit parţial faţa la una dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. „Sunt foarte mândră şi onorată că mă aflu aici”, a spus fiica lui Sir Paul McCartney. Deşi la începutul carierei sale de designer s-a luptat cu prejudecăţile şi etichete precum „fata lui tata”, Stella McCartney a demonstrat, în timp, că nimeni nu-şi poate aroga meritele pentru munca sa, recunoscută internaţional. 

stella mccartney
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite