Prințul Edward a explicat de ce nu dă mâna cu oamenii din fața Palatului Buckingham

0
Publicat:

Contele și contesa de Wessex au fost întâmpinați cu aplauze după ce au surprins cu prezența lor persoanele adunate să o omagieze pe regină, lângă Palatul Buckingham, sâmbătă după-amiază, scrie The independent. Prințul Edward a explicat de ce nu dă mâna cu oamenii din mulțime. 

Prințul Edward FOTO Profimedia
Prințul Edward FOTO Profimedia

Contele de Wessex s-a deplasat printre cei îndoliați, salutând cât mai mulți oameni. Mulți au întins mâna pentru a-i strânge mâna, dar prințul Edward a părut să prefere contactul non-fizic, cum ar fi salutul cu mâna.

Explicându-i unei persoane în doliu, el a spus: „Mi-ar plăcea să dau mâna, dar ați văzut câți oameni sunt aici? Ar cădea [mâinile mele]!”.

Un alt membru al mulțimii a afirmat că acesta le-a spus: „Am încercat să evit acest lucru doar pentru că, dacă o fac o dată, trebuie să dau mâna cu toată lumea”.

Între timp, soția sa, Sophie, se afla la câțiva pași în urmă, admirând omagiile făcute manual pentru regină și mulțumindu-le celor care le-au realizat.  Adunând numeroase buchete și animale de pluș, la un moment dat contesa de Wessex a ținut în brațe un copil.

Contesa Sophie, soția prințului Edward FOTO Profimedia
Contesa Sophie, soția prințului Edward FOTO Profimedia

Cuplul a mulțumit în repetate rânduri membrilor publicului pentru că au venit, iar Prințul Edward a declarat că este convins că mama sa ar „aprecia acest sprijin fantastic”.

Contesa Sophie, soția prințului Edward FOTO Profimedia
Contesa Sophie, soția prințului Edward FOTO Profimedia

Într-o declarație oficială publicată vineri, contele și contesa de Wessex au scris: „Am fost copleșiți de valul de emoții care ne-a cuprins și de numărul mare de oameni care s-au dat peste cap pentru a-și exprima dragostea, admirația și respectul față de o persoană atât de specială și unică, care a fost mereu alături de noi.

Și acum, suntem acolo pentru ea, uniți în durere. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru, nu aveți idee cât de mult înseamnă”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite