Modul bizar prin care Juliana a aflat că este înșelată. Aplicația comună pe care a folosit-o: „Am crezut că eram doar paranoică” VIDEO

0
Publicat:

Juliana Lima, care provine din statul brazilian Ceará, a dezvăluit, în luna septembrie, într-un videoclip publicat pe TikTok, care a strâns peste 9 milioane de vizualizări, cum a aflat că partenerul îi este infidel, relatează NY POST.

O femeie a aflat că partenerul ei o înșală cu cea mai bună prietenă.  Foto: Arhivă
O femeie a aflat că partenerul ei o înșală cu cea mai bună prietenă. Foto: Arhivă

Lima a povestit că a remarcat recent că o mașină Google Street View a trecut prin fața locuinței sale. La scurt timp după aceea, ea a hotărât să intre pe site-ul web pentru a vedea ce rută a parcurs mașina după ce a plecat de pe strada ei. 

Dar în timp ce urmărea virtual vehiculul, Lima l-a văzut într-o fotografie pe partenerul ei în timp ce conducea o motocicletă. Însă asta nu este tot, bărbatul era însoțit și de o femeie. 

Persoana din spate nu semăna cu mine, așa că m-am uitat după ea", a povestit Lima în videoclipul său care a ajuns viral. „Mi-am prins iubitul înșelându-mă pe Google Maps - sunt devastată”, se mai arată în clipul video menționat. 

La un moment dat, tot uitându-se pe imaginile surprinse de mașina Google, femeia a pierdut din vedere motocicleta și a fost nevoită să parcurgă un șir de străzi lăturalnice pentru a o găsi. 

A mers pe o stradă pe care obișnuia să mă ducă", a susținut ea, adăugând că a reușit în cele din urmă să-i dea de urma iubitului ei. „Întotdeauna vizitam acea piațetă", a mai precizat Lima. 

În acel moment, am crezut că eram doar paranoică, că nu putea fi el", a mai continuat ea. 

Totuși, videoclipul se încheie cu o fotografie în care se află un bărbat, despre care femeia susține că este partenerul ei, care își „odihnește” capul în poala unei femei. 

Lima a mărturisit că și-a dat seama că femeia cu pricina era cea mai apropiată prietenă a ei. 

Internauții au fost uimiți de poveste, precum și de munca de detectiv care poate fi făcută cu ajutorul Street View. 

 „FBI? Nu, Google Maps", a declarat un utilizator al rețelei sociale. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite