Liniştea unui sat, tulburată de cel mai mare festival pentru swingeri din Europa: unde se organizează dezmăţul şi cum se vor distra cei 700 de participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Fotolia
FOTO Fotolia

Aproximativ 700 de swingeri sunt aşteptaţi la cel mai mare festival din Europa dedicat comunităţii sexuale în care membrii fac schimb de parteneri. Locuitorii satului unde va fi organizat evenimentul sunt furioşi că timp de trei zile, la sfârşitul acestei luni, vor fi nevoiţi să accepte prezenţa musafirilor nedoriţi.

Ediţia a patra a festivalului “Swingfields” va avea loc începând cu 30 iunie în apropiere de satul Flaxey, Gloucestershire, Marea Britanie. Timp de trei zile, 700 de swingeri îşi vor instala corturile într-o pădure de lângă mica localitate şi se vor distra pe cinste.

Nu la fel de entuziasmaţi sunt cei 200 de locuitori din Flaxey, care au trecut prin experienţa ediţiei de anul trecut a festivalului. La acel moment, rezidenţii s-au plâns că nu au putut să închidă un ochi în timpul celor trei nopţi cât a durat dezmăţul acompaniat de muzică asurzitoare.

"Să spunem doar că, atunci când am văzut un banner cu cuvintele 3 este numărul magic şi o varietate de imagini interesante, am ştiut că acesta nu este doar un festival de muzică obişnuit”, declara anul trecut un localnic.

Printre evenimentele organizate în cadrul festivalului se numără luptele sexy în jeleu, spectacole de muzică, iar pentru ca prieteniile să se lege mai repede, la dispoziţia swingerilor sunt puse şi căzi de tip jacuzzi suficient de încăpătoare pentru mai multe persoane.Un bilet la festival pentru un cuplu costă 180 de lire sterline, 150 de lire sterline bărbaţii care vin neînsoţiţi şi ceva mai puţin pentru femeile singure, 100 de lire sterline, pentru a încuraja participarea.

Fără sex în locuri publice sau în jacuzzi 

Locul va fi împânzit de corturile şi rulotele participanţilor, iar petrecăreţii trebuie să aibă analizele făcute la zi, pentru a evita contactarea unei boli cu transmitere sexuală. De asemenea, participanţii au fost avertizaţi că vor fi daţi afară din zona festivalului dacă sunt prinşi că umblă dezbrăcaţi în zone publice sau dacă fac sex în jacuzzi sau în locuri unde pot fi surprinşi de localnici. Anul trecut au existat plângeri din partea unor localnici care au susţinut că unele persoane au încercat să pătrundă în zona de festival intrând pe proprietatea lor. 

Pe măsură ce se apropie ziua festivalului, tot mai mulţi localnici au început să se plângă în presă de faptul că autorităţile locale nu le-au cerut permisiunea organizării evenimentului. Un reprezentant al consilului local, Colin Evers, a declarat, conform publicaţiei Daily Mail, că anul trecut au existat discuţii referitoare la organizarea festivalului, dar localnicii nu au făcut o plângere scrisă, aşa că în lipsa unei poziţii ferme s-a dat aprobarea ca festivalul să se desfăşoare în zonă.

swingeri

Contabilul britanic supărat că nu a fost lăsat să participe la ediţia de anul trecut a festivalului swingerilor, pentru că nu avea destule recomandări. FOTO Daily Mail

În timp ce mulţi localnici şi-ar dori ca festivalul să fie interzis, un contabil britanic în vârstă de 50 de ani, Roy Maggs, i-a dat în judecată pe organizatorii evenimentului pentru că la ediţia de anul trecut nu i-a fost permisă participarea, deşi îşi cumpărase bilet. Acesta nu a fost lăsat să intre în perimetrul evenimentului pentru că nu ar fi avut suficiente referinţe de la alţi membrii ai comunităţii de swingeri. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite