Cele zece porunci ale swingerilor români: regulile de conduită după care se ghidează cei care fac schimb de parteneri sexuali

0
0

Comunitatea swingerilor din România funcţionează după o „Biblie“ a practicii sexuale, având chiar şi o listă a „Celor zece porunci“ pentru aventuriarii care îşi doresc să facă schimb de parteneri.

Swing-ul, practica schimbului de parteneri sexuali, a prins şi în rândul românilor, în ciuda pudibonderiei afişate când vine vorba de sexualitate. Mai mult decât atât, swingerii din România îşi dau „întâlnire“ pe un portal dedicat comunităţii lor, ro-swingers.ro, unde expun detaliat regulile „jocului”, care includ chiar şi o listă cu „Cele zece porunci ale swingului“:

1. Nu încerca niciodată să distrugi o căsnicie. Swingul are la bază ideea de sex social distractiv şi este, în cele mai multe cazuri, o activitate de cuplu. Partenerii sunt cei care stabilesc ce este acceptabil în timpul sexului şi ce nu, tocmai pentru a evita situaţiile în care participanţii se implică sentimental în jocul sexual.

2. Să respecţi întâlnirile stabilite sau să îi anunţi pe ceilalţi în timp util de schimbarea împrejurărilor. Swingerii pun accent pe seriozitatea părţilor implicate şi pe comunicare. 

3. Să păstrezi o notă de respect în timpul primei întâlniri, întrucât între participanţi nu există niciun soi de obligaţii. Nu ezita să spui „Nu“ în cazul în care nu te simţi confortabil, dar nici să treci la treabă dacă vă placeţi reciproc. 

4. Sub nicio formă nu exercita presiune asupra unui partener să facă sex cu tine. „Nu“ înseamnă „Nu“, iar dacă nu poţi respecta dorinţa altor persoane sau nu o poţi pronunţa pe a ta, viaţa de swinger nu este pentru tine.

5. Limitează discuţia despre viaţa de swinger la swingerii cunoscuţi şi la oamenii interesaţi de acest stil de viaţă care se află în căutarea unor informaţii. Nu face paradă cu preferinţele tale sexuale, mai ales că în comunităţile de swingeri se pune preţ pe protejarea vieţii private.

6. Protejează anonimitatea altor swingeri abţinându-te de la dezvăluirea neautorizată a numelor celor din comunitate, întrucât swingul este o alegere personală care ţine de intimitate.

7. Să menţii întotdeuna standardele cele mai ridicate când vine vorba de curăţenia personală şi aspectul exterior. Igiena este foarte importantă în partidele de sex. În unele cazuri, practicanţii de swing îşi prezintă reciproc istoricul medical, tocmai pentru a evita transmiterea bolilor pe cale sexuală.

8. Să nu te angajezi într-o activitate ilegală de orice fel care ar discredita swingerii ca grup. Orice formă de violenţă, opresiune şi alte manifestări ilegale sunt „taxate“ prin excluderea din comunitate, pe lângă pedepsirea pe cale legală.

9. Să fii prietenos şi cald cu partenerii tăi de swing, dar să nu îţi neglijezi niciun moment partenerul de cuplu. Gelozia este tot timpul prezentă într-o oarecare măsură, chiar dacă aţi stabilit de comun acord să renunţaţi la o parte sacră a relaţiei voastre, exclusivitatea.

10. Să tratezi întotdeuna cu respect atitudinile personale, sentimentele şi complexele altor swingeri. Comunicarea deschisă şi cunoaşterea cuplului cu care împărţiţi experienţa este foarte importantă pentru armonia relaţiilor. În plus, astfel vă asiguraţi că experienţa este confortabilă şi intensă pentru toate părţile implicate.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite