Articol publicitar

Julius Meinl aduce pe piaţa din România gama de capsule 100% biodegradabile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ţ

Julius Meinl aduce pe piaţa din România prima sa gamă de capsule 100% biodegradabile. Aceasta vine cu o inovaţie în ceea ce priveşte componenta din corpul capsulei: biopolimer compostabil.

Astfel, peste 90% din capsulă (recipient, capac, cafea, adeziv şi cerneală) se descompune în primele 12 săptămâni, producând astfel compost sănătos. Prin urmare, „compostabil industrial” înseamnă că noile capsule pot fi aruncate în coşul de deşeuri organice, astfel încât să poată fi duse la o staţie de compostare industrială. Dacă sunt totuşi aruncate în coşul de gunoi obişnuit, acestea vor avea în continuare un impact mai mic decât capsulele convenţionale de cafea.

„Vrem să facem din lume un loc mai bun pentru noi şi generaţiile viitoare - în paşi mici, dar semnificativi. Numim noua gamă inspiraţie sustenabilă: clienţii se bucură în continuare de gustul minunat al cafelei, dovedind  în acelaşi timp responsabilitate socială. Capsulele biodegradabile Julius Meinl sunt alternativa perfectă pentru o cafea savuroasă cu 0 risipă.”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

Capsulele sunt realizate din biopolimer regenerabil şi sunt certificate TÜV Austria pentru compostare industrială, conform standardului European EN13432. Acestea sunt primele de pe piaţă care au primit certificările "OK Compost" şi "OK Biobased" pentru toate componentele produsului finit (capsulă + cafea + capac + adeziv ) în forma sa finală. Concret, materialul nu conţine aluminiu,  PDVC, OGM şi BPA.

re

Julius Meinl îşi continuă angajamentul de a stimula sustenabilitatea în industria producătoare de cafea, oferind capsule de cafea 100% biodegradabile, 100% compostabile industrial, realizate din resurse regenerabile şi certificate OK BIOBASED, asigurând în continuare cel mai înalt nivel de calitate a produsului. Aroma cafelei este protejată datorită unui sigiliu patentat, care împiedică pătrundrea oxigenului în interior, asigurând astfel cea mai bună aromă şi cel mai bun gust. Toate aceste informaţii pot fi citite de către consumator şi pe corpul capsulei unde sunt trecute: denumirea sortimentului, certificarea TÜV & OK BIOBASED, intensitatea.

Capsulele sunt destinate consumului inhouse şi sunt compatibile cu sistemul Nespresso®. În România, noile produse sunt disponibile în 4 variante: Espresso Crema, Lungo Classico, Ristretto Intenso şi Espresso Decaf.

Julius Meinl este o afacere de familie, austriacă, de succes internaţional şi este ambasadorul îndrăgitei Culturi a Cafenelei Vieneze de mai bine de 150 de ani. Succesul global al Julius Meinl se bazează pe valorile tradiţionale: cinci generaţii de experienţă în cafea, produse premium şi servicii excelente oferite clienţilor. Julius Meinl inspiră şi astăzi oameni din întreaga lume, la fel cum făcea cu poeţii de altădată în cafenelele vieneze. Restaurante şi clienţi din sectorul HoReCa din 70 de ţări se bazează pe cafeaua şi ceaiul Julius Meinl. Compania se clasează deja în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 de ţări, fiind lider de piaţă în hoteluri, restaurante şi cafenele din Austria, CEE, ţările din bazinul Mării Adriatice şi Rusia.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite