Idei pentru cadouri inspirate de 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cadou ales cu grijă poate fi o declaraţie de dragoste FOTO sheknows.com
Un cadou ales cu grijă poate fi o declaraţie de dragoste FOTO sheknows.com

Ziua Femeii poate fi pentru bărbaţi un prilej de a arăta partenerei că nu sunt indiferenţi la dorinţele şi pasiunile ei. Un cadou nu foarte costitisor, dar care arată grijă şi atenţie are o valoare mai mare decât o bijuterie scumpă.

Nu toţi bărbaţii cumpără cadouri femeilor din viaţa lor astăzi 8 martie. Unii se rezumă la flori, dar chiar şi acestea pot deveni un cadou inedit dacă bărbatul ştie să le aleagă sau caută o manieră originală de a le oferi. 

Un aranjament floral deosebit este poate mai costisitor, dar cu siguranţă va lăsa o impresie mai bună decât un buchet de flori banal, cumpărat pe grabă. Iar dacă bugetul nu vă permite să cumpăraţi un buchet deosebit, există şi alte metode de a face din oferirea florilor un gest inedit. Dacă cei doi nu locuiesc împreună, bărbatul poate lăsa buchetul în faţa uşii, iar dacă împart aceeaşi casă, el poate trimite/duce flori partenerei la serviciu, în timpul zilei.

Pentru bărbaţii care aleg să cumpere iubitei/soţiei un cadou de Ziua Femeii, o sursă de idei ar trebui să fie preocupările şi pasiunile ei. Altfel, riscă să ofere un cadou banal, care se va adăuga grămezii de lucruri nefolositoare din casă. Un cadou care arată grijă şi atenţie pentru lucrurile care contează pentru o femeie este, în fapt, o declaraţie de dragoste.

O zi de răsfăţ. Orice femeie se va bucura să primească în dar timp pentru ea. Un voucher la SPA, cu masaj, saună şi ritualuri de înfrumuseţare poate fi un cadou foarte inspirat pentru femeile de orice vârstă. Toate saloanele SPA au în ofertă pachete speciale pentru 8 martie, cu preţuri care pornesc de la 250 de lei şi ajung până la 600 de lei, în funcţie de numărul şi de tipul de terapii dorite.

Un weekend romantic. Pentru cei care dispun de un buget mai mare, răsfăţul se poate întinde pe toată perioada weekendului. Chiar dacă Ziua Îndrăgostiţilor a trecut, câteva zile petrecute departe de casă pot fi o metodă foarte bună de a ieşi din rutină şi de a vă condimenta viaţa de cuplu.  

Bilete la concert. Dacă printre concertele anului 2013 se află unul la care soţia sau iubita şi-ar dori să meargă, oferirea biletelor cu ocazia Zilei Femeii poate fi o surpriză foarte plăcută şi, cu siguranţă, un cadou memorabil.

Un curs dedicat pasiunilor femeii. Oferta de cursuri şi workshopuri a devenit tot mai variată în ultimii ani în România. Trebuie doar să ştii să le alegi pe cele potrivite preocupărilor partenerei. Poţi opta pentru un curs de actorie, un workshop de gătit, design interior sau de olărit, un curs de yoga sau o altă formă de meditaţie, un curs de iniţiere în pictură sau în fotografie ori pentru un atelier de parfumuri.

O şedinţă foto. Individuală, de cuplu sau de familie (în cazul mămicilor), o şedinţă foto profesională poate fi un cadou foarte inspirat. Majoritatea ofertelor includ machiaj profesional, DVD şi album foto. Şedinţa poate fi realizată în studio sau în aer liber.

Un zbor cu balonul. Nu este un cadou la îndemâna oricui, dar cu siguranţă va fi unul cu adevărat memorabil. O plimbare cu balonul poate fi o aventură inedită şi prilejul unor momente speciale, cum ar fi o cină romantică sau o cerere în căsătorie.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite