Zodia care va primi o lecție amară. E vremea să plătească pentru greșelile trecutului

0
Publicat:

Se spune că după faptă, urmează răsplata și că greșelile trecutului se plătesc mai devreme sau mai târziu. Previziunile astrale arată că acest lucru se va întâmpla foarte curând în cazul uneia dintre zodiile horoscopului.

 Vești proaste primite online. FOTO Shutterstock
Vești proaste primite online. FOTO Shutterstock

Karma își spune cuvântul în cazul uneia dintre zodii, care va primi, cât de curând, o lecție amară, potrivit Horoscopului Click. Astrele arată că e vremea să suporte consecințele greșelilor pe care le-a făcut.

 N-ar trebui să se mire, căci Karma este echivalentul celei de-a treia legi a lui Newton: Pentru fiecare acţiune există o reacţiune la fel de puternică“. Omul nu poate evita consecinţele acţiunilor sale, răspunsuri transmise de Univers, însă poate învăţa să acţioneze în mod pozitiv.

Cei care vor vărsa lacrimi amare sunt nativii Berbeci (21 martie-20 aprilie).

Înzestrați cu o mare putere de convingere, berbecii pot manipula cu ușurință. Refuză să se maturizeze și sunt adesea dezamăgiți de atitudinile și acțiunile altora, astfel că reacția pe care o au față de ei poate lăsa urmări.

Ce le recomandă astrologii Berbecilor

Pentru Berbeci a venit momentul deloc așteptat de a-și regla conturile cu cei cărora le-au făcut rău. Chiar dacă atunci nu au fost conștienți sau au dat dovadă de indiferență, răul făcut li se va întoarce acum înzecit.

Această perioadă pe care o vor traversa va fi o adevărată lecție de viață pentru ei, iar astrologii le recomandă să nu fie agresivi sau neliniștiți, ci dimpotrivă, trebuie să dea dovadă de bunătate pentru a rezolva, în tihnă, problemele pe care le-au provocat. 

Citește totul despre zodia care va vărsa lacrimi amare în ClicK!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite