Horoscop săptămânal 21-27 martie 2023. Zodia care își poate întâlni sufletul pereche

0
Publicat:

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2023. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodei în parte. 

cub horoscop iertare png

Berbec

În viaţa personală puteţi începe un nou episod, mai ales că veţi primi lecții în oglindă din partea partenerului. Prezența lui Mercur în semnul vostru poate dezafecta relaţia cu frații, cu vecinii sau cu amicii apropiați. De fapt familia va fi cea în care vă veți găsi echilibrul și susținerea. Reglați acolo relațiile pe 26 martie dacă au fost probleme, în special cu mama!

Veţi fi miloşi şi generoşi nu doar cu cei apropiaţi vouă, ci chiar cu necunoscuţii. Deşi sunt adevărate virtuţi astfel de manifestări, asiguraţi-vă totuşi că nu faceţi acte de caritate mai mult decât o impune raţiunea, pentru că sigur e nevoie să cheltuiţi cu înţelepciune.

Nu există venituri financiare majore acum, aşa că trebuie să vă mulţumiţi cu câştigurile fluctuante. Deși la prima vedere aş fi tentată să spun că astrele oferă raze protectoare sectorului de bani, protecţia este însă inconstantă dacă veţi cheltui mai mult decât produceţi. Ați ajunge astfel să vă puteți chiar împrumuta, mai ales pe plăceri şi distracţie şi nu-i exclus ca, până la final de lună, să rămâneţi doar cu aplauzele la scenă deschisă.

Taur

Oricâte probleme ați avea în ascuns, ori secrete de rumegat, tot vă vine un ajutor de puternic, de protecție financiară, de ajutor din partea unor colegi de muncă ce v-au sprijinit și în trecut. Progresele sosesc în urma realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate. Atenție ce compromisuri faceți pentru asta!

În viața de zi cu zi, dacă vă dedați tuturor distracțiilor și uitați de masă, riscați să finalizați luna cu câteva kg în minus. Aveți grijă de sistemul nervos, încercați să vă aflați des în aerul proaspăt dar aveți grijă cum vă îmbrăcați, odihniți-vă, dormiți suficient. Această tendință a început să fie importantă încă de săptămâna trecută. E o perioadă în care aspectul și bunăstarea generală depind de modul în care vă distribuiți forțele.

Drumurile însă nu vă sunt prielnice odată cu intrarea planetei Marte acolo, pentru că ori nu vă rezolvați sarcinile pentru care plecați, ori veți întâmpina greutăți, ori se va schimba planul sau chiar veți suferi probleme la mașină.

Gemeni

Se deschide acum o ușă minunată de oportunități prin schimbările care vin cu aglomerația din Berbec. Vechile limite dintre susținătorii care cândva întorseseră spatele, acum se dizolvă pentru a vă pregăti pentru un climat relativ ușor care să netezească drumul spre împlinirea dorințelor. Câștigați experiența prin evenimentele pe care le veți traversa, prin veștile care vă parvin prin intermediul tehnologiei moderne. Cu siguranță vor aduce întâi multă emotivitate și neliniște, ele nefăcând altceva decât pregătindu-vă pentru modificări. Nu ezitați să vă dedicați altora pentru că astfel veți atrage norocul de partea voastră.

Veți găsi noi modalități de îmbunătățire a situației voastre financiare, iar ele vor fi originale și destul de neobișnuite. Sunteți foarte vorbăreți, emițători și receptori de multă informație, astfel încât mulți vor dori să audă ceea ce aveți de spus. Vi se poate cere să vorbiți în fața unui auditoriu, la un seminar sau la un eveniment special.

Vin de asemenea schimbări legate de străinătate, dar nu vor putea fi coordonate de voi.

Rac

Cât timp Marte va fi în semnul vostru, va crește forța de acțiune și o să rămâneți dinamici, activi. Perioada va fi deci deosebit de dinamică în acest sens câteva săptămâni de-aici înainte, când veți reuși multe, veți putea să vă depășiți concurenții și rivalii, să restabiliți relații întrerupte, să convingeți adversarii că sunteți mai tari și aveți idei mai bune, încât să îi transformați în aliați. Prin urmare, este un moment favorabil pentru comunicare și negociere, pentru noi inițiative, pentru noi cunoștințe, pentru stabilirea de noi legături comerciale ori demersuri pentru trecerea la un alt loc de muncă.

Se pot schimba multe în viața personală. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, se pot îndrăgosti, se pot căsători, lucruri care aduc sentimente de fericire și bunăstare.

În același timp, o abundență de idei creative, o poziție socială activă va ajuta la extinderea cercului de cunoscuți printre care pot exista oameni influenți care sunt gata să aducă sprijin. Peste toate însă, atenție la impulsivitate și grabă!

Leu

Săptămâna necesită o perioadă de comportament conștient, deoarece graba în acest moment poate duce la pierderi serioase. Motivele și dorințele voastre adevărate veți fi tentați să le ascundeți, ceea ce poate duce la situații ambigue și la o alegere dificilă. Va trebui să fiți pregătiți ca anumite cuvinte, anumite acțiuni neașteptate, să vă distrugă poziția obținută. Poate o schimbare a profesiei,poate a statutului social. Nu este exclus faptul că legăturile de afaceri, contactele de lucru sau relațiile maritale sa se rupă din cauza diferențelor de vedere, de idei, de teorii asupra unor subiecte sau chiar de existența unor legături secrete. Vă recomand să nu distrugeți ceea ce ați realizat, ci să vă schimbați viața în bine, introducând ceva nou, atât în relațiile personale, cât și în afacerile profesionale. Deschideți bine ochii, în special în zilele de 26 și 29!

Fecioara

Probabilitatea de eșecuri și erori electronice va crește datorită unei decizii rapide sau a unei neglijențe vechi. Încercați să evitați zborul cu avionul în această perioadă. De asemenea aparatele electrice ar putea reprezenta un risc, așadar, luați măsuri de precauție atunci când lucrați cu ele.

Va trebui să faceți o alegere, probabil legată de probleme morale și etice sau poate de bani. Dacă nu, vă apropiațimai mult de latura spirituală a vieții.

În familie, autoritatea voastră, exigența, intoleranța, cerințele excesive asupra copilului sau asupra partenerului poate provoca certuri, conflicte și chiar răcirea relațiilor. Amintiți-vă de o alegorie simplă dar luminată:dragostea este ca o floare capricioasă de care trebuie să aveți grijă .Încercați, de dragul relațiilor armonioase și frumoase, să faceți un efort pentru că la final, o să vă simțiți o persoană fericită. Construiți-vă povestea de dragoste!

Cât despre copiii mici, problemele cu educația nu vor fi ușoare. Acordați atenție faptului că, în anumite momente, copilul poate fi mai înțelept decât dumneavoastră pentru că, din cauza vârstei, el nu vede cu ochii situațiile și lucrurile, ci cu inima.

Citiți întregul Horoscop în Click!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite