Zodia care a dat cei mai mulți miliardari

0
Publicat:

Un nou studiu recent a analizat zilele de naștere a miliardarilor de top ai planetei și se pare că cei mai bogați oameni ai planetei ar putea avea mai multe în comun decât averea formidabilă: unii dintre ei au același semn zodiacal, notează revista Forbes.

Zodia cu cei mai mulți oameni bogați
Zodia cu cei mai mulți oameni bogați

Cel mai comun semn zodiacal în rândul  celor mai bogați oameni ai planetei este Balanța cu 27 miliardari notabili precum Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton.

Peștii ocupă locul al doilea în timp ce Racii sunt pe locul al treilea. 

Astfel sub zodia Peștilor s-au născut cu 22 de nume precum Bernard Arnault, Rupert Murdoch și Michael Dell, potrivit astrocafe.ro. 

Racul, Taurul și Leul sunt semnele cu câte 20 de miliardari, situându-se pe locul al treilea. Faimoșii Richard Branson și Elon Musk – semnul Racului, Mark Zuckerberg și David Koch – semnul Taurului, Larry Ellison și Serghei Brin – semnul Leului.

Semnul Scorpionului a dat 16 miliardari, numărând aici și pe Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin și Bill Gates.

Gemenii și Berbecul sunt semnele cu câte 15 miliardari fiecare, incluzându-I pe Jim Walton și David Thompson – Gemeni,  Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani- Berbec.

Vărsătorul și Fecioara urmează în top cu 12, respectiv 11 miliardari incluzând pe Michael Bloomberg și Paul Allen – Vărsători și Warren Buffet și Jack Ma sub semnul Fecioarei. 

Sub semnul Săgetătorului și a Capricornului s-au născut 8 dintre cei mai bogați oameni ai planetei, printre care Jeff Bezos.

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite