Legile neştiute ale karmei: îmbunătăţeşte-ţi viaţa în mod radical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Legile karmice FOTO tarotperú.com
Legile karmice FOTO tarotperú.com

Karma este echivalentul celei de-a treia legi a lui Newton: „Pentru fiecare acţiune există o reacţiune la fel de puternică“. Omul nu poate evita consecinţele acţiunilor sale, răspunsuri transmise de Univers, însă poate învăţa să acţioneze în mod pozitiv.

Karmă în limba sanscrită înseamnă „acţiune“ şi este echivalentul teoriei lui Newton, care spunea că „pentru fiecare acţiune există o reacţiune la fel de puternică.“ Practic, atunci când gândim, vorbim sau ac'ionăm în mod negativ, aceste lucruri se vor întoarce înapoi ca un boomerang, scrie davidwolfe.com. Legea karmei nu acţionează asupra noastră ca o formă de pedeapsă, ci ca un mod de educaţie spirituală.

12 legi ale karmei pe care toată lumea ar trebui să le cunoască:

Legea cauzei şi a efectului

Prima, şi cea mai importantă lege karmică, spune că „fiecare om culege ceea ce seamănă“. Ce dăm Universului, primim înapoi. Pentru a primi fericire, pace, iubire şi prietenie, trebuie să fim fericiţi, paşnici, iubitori şi să oferim prietenie adevărată. Orice sădim în Univers va veni înapoi către noi.

Legea creaţiei

Viaţa nu se întâmplă pur şi simplu, trebuie să ne formăm propriul Univers. Tot ceea ce ne înconjoară ne dă indicii cu privire la interiorul nostru. Fii tu însuţi şi înconjoară-te de acele lucruri pe care le vrei prezente în viaţa ta!

Legea umilinţei

Dacă vedem într-o persoană o trăsătură pe care o găsim negativă, trebuie să facem apel la nivelul mai ridicat al existenţei ce ne poate permite să acceptăm oamenii din jurul nostru.

Legea evoluţiei

„Oriunde te duci, acolo eşti“. Noi suntem cei care trebuie să se schimbe şi nu oamenii, locurile sau lucrurile din jurul nostru, dacă vrem să creştem spiritual. Singurii pe care putem să-i schimbăm suntem noi înşine.

Legea responsabilităţii

Ori de câte ori se întamplă ceva negativ în viaţa noastră, înseamnă că există un dezechilibru la nivel interior. Oglindim ceea ce ne înconjoară şi ceea ce ne înconjoară se oglindeşte în interiorul nostru. Fiecare om trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru ceea ce se petrece în propria viaţă.

Legea conexiunii

Chiar dacă ceea ce facem pare irelevant şi uneori fără sens, în Univers totul este conectat. Fiecare pas duce către un alt pas, ajungându-se la un anumit scop. Trecut-prezent-viitor, toate sunt conectate.

Legea concentrării

Nu te poţi gândi la două lucruri în acelaşi timp. Atunci când ne focusăm asupra valorilor noastre spirituale, este imposibil să avem gânduri de joasă factură cum ar fi mânia, suferinţa sau invidia.

Legea ospitalităţii

Dacă tu crezi că ceva este adevărat, atunci la un moment dat în viaţa ta vei fi chemat să demonstrezi acel adevăr particular. Este un moment când trebuie să punem în practică tot ceea ce am învăţat.

Legea lui AICI şi ACUM

Dacă ne întoarcem mereu în trecut, nu reuşim să fim în totalitate prezenţi AICI şi ACUM. Gândurile vechi şi tiparele de comportament moştenite ne împiedică să avem visuri noi.

Legea schimbării

Istoria se repetă până când învăţăm lecţiile şi ne dăm seama ce trebuie să schimbăm la noi.

Legea răbdării şi a recompensei

Adevărata fericire vine când acţionăm cu bucurie şi răbdare. Recompensele de valoare necesită răbdare şi trudă.

Legea inspiraţiei

Primeşti ceea ce oferi. Adevărata valoare a ceea ce trăieşti este rezultatul energiei pe care tu o investeşti în acel ceva şi ce semnificaţie dai chiar tu acelei trăiri. Orice contribuţie personală la viaţa ta este o contribuţie personală la întreg.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite